laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Asfaltado de caminos rurales
Foto: AyuTavernes/2019
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 09
de abril de 2019

EN MARXA ELS TREBALLS D’ASFALTATGE EN DIFERENTS CAMINS RURALS

 

• Les actuacions s’estan duent a terme en el camí Marenys, l’entrada de Marina, l’entrada d’Alfredo, el travesser entre el camí Herrera i el camí Gandia, i el mateix camí Gandia.
• Mentre continuen les obres, estos camins rurals poden patir talls de circulació momentanis.

Els treballs de preparació i d'asfaltatge de diferents camins rurals del terme de Tavernes de la Valldigna han començat durant estes setmanes amb la finalitat de millorar l’accessibilitat i la seguretat dels usuaris. En concret, les actuacions s’estan duent a terme en el camí Marenys, l’entrada de Marina, l’entrada d’Alfredo, el travesser entre el camí Herrera i el camí Gandia, i el mateix camí Gandia. Mentre continuen les obres, estos camins rurals poden patir talls de circulació momentanis.

En total, s’estan adequant 5'7 quilòmetres de camins rurals, i el mateix projecte inclou l’asfaltatge de trams del Passeig País Valencià, del tram nord del Passeig Colón entre el carrer Vergeret i el Molí, del carrer de l’U i el Dos i del carrer Reina Mora. En breu, donaran inici també les actuacions de reurbanització de la rotonda situada en l’encreuament del carrer Marjaletes amb el passeig Colón, en la què es rehabilitaran alguns elements i s’adequarà com a lloc d’esbarjo.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.