laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la jornada en defensa de la citricultura valenciana
Foto:
Agricol/2019
Fuente: Associació Agrícola d'Oliva
Valencia 09
de abril de 2019

MÉS D'UN CENTENAR DE PERSONES D'OLIVA VAN PARTICIPAR EN LA MANIFESTACIÓ DEL PASSAT DIUMENGE CONVOCADA PER LA PLATAFORMA EN DEFENSA DE LA DIGNITAT DEL LLAURADOR

 

• Una manifestació sense precedents, on van participar més d'un centenar de pobles, entre els quals estava una gran representació dels llauradors d'Oliva. La manifestació va transcórrer sense cap problema i amb el reclam de tota la gent indignada pel tracte que ens dispensa Europa i el poc o nul recolzament de l'estat espanyol en defensa de la citricultura valenciana.

* La manifestació va transcórrer sense cap incident però amb molta indignació per part dels agricultors, el reclam més repetit durant el trajecte va ser “dignitat, taronja valenciana”.

Per primera vegada es va visualitzar una gran unió entre tots els agricultors i un recolzament per part dels ajuntaments de tots els pobles presents, amb una representació de tots els colors polítics en l'àmbit municipal, és a dir, van participar molts polítics de les administracions locals i pocs polítics de les administracions autonòmiques, estatals i europees.

Agricol (Associació Agrícola d'Oliva) va estar present, el seu president Juan Mulero va destacar la capacitat de convocatòria que té Oliva davant del problema tan sensible com el de l'agricultura que afecta molts municipis entre els quals està Oliva.

Finalment membres de la plataforma van llegir el decàleg de peticions per tal de defensar la nostra agricultura, tant en l'àmbit comercial com en l'àmbit sanitari i ambiental, decàleg que faran arribar al parlament Europeu i a tots els polítics de les diferents administracions.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.