laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


José Manuel Prieto
Foto: Alex Oltra/2018
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 09
de abril de 2019

LA CONSULTA DEL CENS ELECTORAL PER A LES ELECCIONS LOCALS I EUROPEES ES PODRÀ REALITZAR FINS AL 15 D'ABRIL

 

• El Regidor Delegat d'Administració, Modernització i Govern obert, Jose Manuel Prieto, ha informat del dispositiu informatiu que l'Ajuntament de Gandia posarà en marxa de cara a la celebració de les pròximes eleccions locals i europees que se celebraran el 26 de maig. Des del 8 al 15 d'abril, els llistats del cens estaran a l'abast de tots els ciutadans per a la seua consulta, reclamar o modificar, en cas d'error o omissió en el contingut de les dades personals dels ciutadans. En aquesta ocasió, la consulta es podrà realitzar a les oficines del padró, recentment traslladades plaça Tirant i a través del web https://cens.gandia.org/.

Tal com ha explicat Prieto, la consulta mitjançant el web i, en compliment de la Llei de Protecció de Dades, s'haurà de realitzar posant el número de DNI del titular i la data de naixement. La consulta indicara el lloc on exercir el dret a vot el pròxim 26 de maig. Jose Manuel Prieto va informar que les oficines del Padró obriran ininterrompudament en horari de 08.00 a 20.00 hores del 8 al 15 d'abril. "Com en altres ocasions esperem que les incidències siguen mínimes".

L'edil ha informat del procés per exercir el vot per correu. En aquest cas, els interessats hauran d'acudir a l'oficina de Correus del 2 d'abril al 16 de maig, presentar el DNI i omplir una sol·licitud. Posteriorment, rebran en el seu domicili entre el 6 i el 19 de maig, un correu certificat amb tota la documentació necessària i enviar la sol·licitud de vot per correu a l'oficina del cens electoral.

Finalment, hauran d'anar a l'oficina de Correus fins al 22 de maig on, amb el sobre model oficial remés a la mesa electoral, el certificat d'inscripció en el cens i el vot per poder exercir el seu dret.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.