laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador recortado
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 08
de abril de 2019

OLIVA S’INCORPORA A LA XARXA PÚBLICA DE SERVEIS LINGÜÍSTICS VALENCIANS

 

• El 14 de febrer d’enguany, el DOGV publicava el Decret de creació de la xarxa; en el darrer Ple ordinari, es va aprovar per unanimitat l’adhesió de l’Ajuntament d’Oliva.

L’Ajuntament d’Oliva s'ha incorporat a la Xarxa Pública de Serveis Lingüístics Valencians, que depén de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. La seua creació respon a la demanda de la societat valenciana i del món universitari d’avançar en el camí de la normalització del valencià en tots els àmbits de la vida.

En el seu inici, va ser fonamental la cooperació entre els ajuntaments i la mateixa Generalitat, represa posteriorment l’any 2009 amb la presència fonamental de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, que es va materialitzar en la creació de la Xarxa AVIVA mitjançant l’aprovació del conveni de col·laboració en matèria de normalització lingüística, subscrit entre la Conselleria d’Educació, la mateixa AVL i més de seixanta entitats locals, entre ajuntaments, mancomunitats i diputacions, entre els quals es trobava el nostre ajuntament.

L’adhesió de l’Ajuntament d’Oliva a la xarxa és “important i profitosa, ja que permetrà compartir i intercanviar informació, experiències i interessos comuns als serveis lingüístics valencians”. La proposta de la Regidoria de Cultura, d’on depén el servei lingüístic, es va aprovar per unanimitat de la corporació local, mostrant una vegada més que “el nostre ajuntament sempre s’ha mostrat a favor de la normalització, i la promoció de l’ús del valencià.”


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.