laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Foto de familia tras la presentación
Foto: MésGandia/2019
Fuente: Més Gandia
Valencia 05
de abril de 2019

COMPROMÍS MÉS GANDIA UNIDA INCORPORA INDEPENDENTS AMB TRAJECTÒRIA SOCIAL I PROFESSIONAL DESTACADA

 

• Ferran Martínez, Maria Vicenta Ferrer, Lluís Romero, Maria Pilar Reina o Naima ben maaruf són algunes de les persones que suma el projecte, que busca consolidar el canvi en benefici de les persones i aconseguir la primera Alcaldia fora del bipartidisme.

El candidat de Compromís Més Gandia Unida a la Alcaldia de Gandia, Josep Alandete i el coordinador General d’EU Gandia i 4 de la candidatura, Nahuel González, han presentat públicament aquest migdia, a la plaça Loreto, les primeres persones independents que es sumen a la llista electoral. A l'acte, han estat acompanyats per la candidata núm. 2, Alícia Izquierdo, i els també regidors de Més Gandia (juntament Izquierdo i González), Laura Morant i Xavi Ródenas, així com militants de les formacions que conformen la candidatura.

“Estem ací amb la il·lusió de presentar persones independents que sumen a la candidatura per tal de governar a partir del mes de juny. Són la demostració que som una opció plural, que suma gent de la societat civil molt capacitada i que poden ajudar a consolidar el canvi, amb la primera alcaldia fora del bipartidisme de la història de Gandia”, ha destacat González.

“Hem fet una llista per a guanyar i governar en benefici del bé comú de les persones. Hem incorporar independents amb una trajectòria professional impecable i destacada en els seus àmbits que volen contribuir a consolidar el canvi a Gandia”, ha assegurat Alandete, qui ha procedit a presentar les candidates i candidats independents:

FERRAN MARTÍNEZ MENDOZA

- 63 anys.
- Va iniciat estudis de Dret a València.
- Ocupa diferents càrrecs de responsabilitat a una coneguda asseguradora, al País Valencià i Andalusia, fins que accedeix al lloc de Director General Territorial de Catalunya (2009-2016)
- Des de 2017 ha tornat a viure a Gandia (on va formar part de les llistes municipals de la Unitat del Poble Valencià a les eleccions de 1983) i és prejubilat.

“Una persona que pot aportar molta eficàcia a la gestió municipal. Amb un gran sentit del que és el consens i l’acord en benefici del bé comú”.

MARIA VICENTA FERRER ALEMANY

- 53 anys.
- Infermera en l’Hospital Francesc de Borja.
- Diplomada en Infermeria i Treball Social.
- Títol Infermera Especialista en Infermeria Pediàtrica.
- Màster Farmacoteràpia per Infermeria.
- Curs d'Aptitud Pedagògica.
- Sòcia del Club de Córrer el Garbí, Greenpeace i d'Ajuda en Acció.

“Una altre exemple de persona amb una trajectòria professional consolidada, que no ve a la política per a servir-se’n, sinó a treballar pel bé comú, com demostra el seu activisme social. També ha estat molt involucrada als diferents grups de treball de l’Assemblea Més Gandia durant aquesta legislatura”.

LLUÍS ROMERO QUILES

- Mestre, màster en Gestió Cultural per la UPV, Director de la UPG.
- Membre del Consell Executiu del CEiC i actualment Secretari.
- Ha estat director del Teatre Serrano.
- Coautor del llibre Gandia en Blanc i Negre.
- Finalista del Premi Ausiàs Marc de Poesia.
- Promotor de la revista “Ullal història i cultura”.
- Director del documental “Imatges per al record. 1920- 1970”.
- Fundador de la Penya Barça, Safor.
- Membre del Consell de Forces Polítiques del PV en la transició.
- Fundador del CES, Col·lectiu Ecològic de la Safor.
- Comissari d'exposicions i catàlegs fotogràfics.
- Va participar en el Col·lectiu de Mestres de la Safor.

“És una persona molt activa en la ciutat, en l’àmbit social i cultural, des de sempre, que xafa el carrer. Volem persones que estan en contacte permanent amb el veïnat. Així sabran copsar el pols de la ciutat. També aporta un gran coneixement del que és la gestió municipal”.

MARIA PILAR REINA ROMERO

- 45 anys.
- Sòcia, gerent, en una coneguda empresa familiar del sector l’automoció, juntament els seus germans, on es dedica a les qüestions administratives i tresoreria.
- Llicenciada en Dret per la UV Especialitat en Dret Mercantil.
- Curs Superior en Direcció de Vendes i en Direcció d’empresa.
- Membre del Comitè de Direcció del Ces-Ces jove (Cercle d’Economia de la Safor).
- Dins del Ces-Ces jove realitza tasques de representació de l’associació davant de la Federació d’Empresaris de la Safor (FAES).
- Està vinculada a Units pel Bàsquet Gandia.

“Els seus coneixements en gestió econòmica, el seu bagatge empresarial ens serà molt important per configurar un govern equilibrat en tots els aspectes”.

NAIMA BEN MAARUF HACHKAR

- Nascuda al Marroc, on ha exercit de professora d’Educació Física.
- Al nostre país, ha treballat de mediadora intercultural i intèrpret, a diferents administracions locals i comarcals, a l’ensenyament, etc.
- Presidenta de l’Associació Marroquina de Gandia, és una coneguda activitat social a molts col·lectius al voltant de la cooperació i la defesa dels drets de les persones nouvingudes, amb especial atenció a les dones migrades.

“Destaca en el perfil pròxim i divers que volem. Per a nosaltres totes les persones són iguals sense cap discriminació per raó d’origen, sexe, orientació o identitat sexual, religió, etc... I eixa és la Gandia que volem consolidar”.

En definitiva, una llista plural, diversa, que recull totes les sensibilitats del sector progressista de la ciutat, des del diàleg i l’acord. “Amb persones independents serioses, responsables, que lluitaran perquè els diners de totes i de tots vagen a les prioritats que necessita la ciutat per a progressar des del punt de vista social, econòmic, cultural, verd, etc... Sense desigualtats”, ha conclòs el candidat a l’Alcaldia de Compromís Més Gandia Unida.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.