laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la presentación
Foto: AyuAlquería/2019
Fuente: Ayuntamiento de l’Alqueria de la Comtessa
Valencia 05
de abril de 2019

PRESENTACIÓ DE “LA CUINA DE LES COMTESSES” A VALÈNCIA

 

• El Mercat de Colón de València va acollir ahir, dijous 4 d’abril, la presentació de “La cuina de les Comtesses”, a càrrec del periodista i autor del llibre, Paco Alonso, juntament amb l’editor Monolo Gil.

A l’acte, que va començar a les 19 hores, van assistir l’alcalde de l’Alqueria de la Comtessa, Voro Femenia; la regidora de Cultura de l’ajuntament de l’Alqueria, Ana López; el president de les Corts Valencianes, Enric Morera; el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, i el regidor de Desenvolupament Urbà de l'ajuntament de València, Vicent Sarrià.

També van acudir personalitats del món editorial com Vicent Moreno, subdirector general del Llibre; Àfrica Ramírez, presidenta de l’Associació d’Editors del País Valencià; Manel J.M. Romero, secretari tècnic de la Fundació Full; Lola Carrasco, secretària tècnica del Gremi de Llibrers de València, i diversos autors de l’editorial Vincle.

La presentació va comptar amb la presència de ‘les Comtesses’, que són les veïnes alquerienses que han aportat les seues receptes i secrets culinaris a la creació d’aquest llibre.

En acabar va haver-hi una degustació de productes típics de la comarca de La Safor i el periodista Paco Alonso va firmar exemplars de “La cuina de les Comtesses”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.