laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: AyuGandia/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 05
de abril de 2019

EL DISTRICTE DE COREA COMPTARÀ AMB LA PRIMERA ZONA DE JOCS INFANTILS DE 0 A 3 ANYS EN GANDIA

 

• La inversió de 47.071 euros del Pla SOM de la Diputació de València farà possible la construcció d'una zona d'ombra i el primer espai de jocs infantils de 0 a 3 anys en la nostra localitat al costat de la Escoleta Infantil Municipal del districte de Corea.
• Conclosa la fase de licitació, en la qual es troba actualment el projecte, començarà l'execució de les obres amb un termini màxim de quatre mesos.

El regidor delegat d'Administració, Modernització i Govern Obert, José Manuel Prieto, ha comparegut aquest matí en roda de premsa per informar que el projecte de la zona de jocs infantils al costat de la Escoleta Infantil Municipal del districte de Corea ja es troba en fase de licitació.

Dins de les inversions del Pla SOM, de la Diputació de València, estaven contemplats tres lots d'actuacions en zones de jocs infantils en la nostra ciutat i un d’ells en el districte de Corea, concretament en la plaça on està situada la escoleta. La inversió ascendeix a 47.071 euros que, segons ha confirmat Prieto, aniran destinats “a una zona de parc infantil, com ja va ser anunciat en la Junta de Districte fa mesos, que és el primer espai infantil de Gandia pensat per a xiquets de 0 a 3 anys; també una zona d'ombra, que done més confortabilitat a una plaça com aquesta molt àrida en els mesos d'estiu”.

Una vegada completada la licitació, en el termini de quatre mesos com a màxim es procedirà a l'execució d'aquestes obres.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.