laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la visita
Foto: Natxo Francés/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 04
de abril de 2019

REUNIÓ AMB ELS ASSENTADORS DEL MERCAT D'ABASTIMENTS

 

• Com ve sent habitual, la regidora de Polítiques Econòmiques, Alícia Izquierdo, s'ha reunit amb l'Associació d'assentadors i ha visitat les instal·lacions municipals del Mercat d'Abastiments de Gandia per conèixer l'estat de les inversions realitzades i les mancances encara per subsanar.

Al 2016 s'hi van pagar 350.000 € que es devien de la legislatura anterior i s'ha mantingut el conveni de 70.000 € anuals. A més, s'hi ha reparat el sostre, que tenia goteres, i netejat i podat totes les plantes del recinte, a més de posar nova la part de ferro del desaigüe de la zona central. Resta una altra part que es renovarà enguany.

"Anem a continuar treballant per seguir millorant el mercat. Vull agrair la tasca de l'Associació d'assentadors, que treballen de valent i porten el millor del camp al nostre mercat".

Per la seua banda, els assentadors han agraït i reconegut altres actuacions beneficioses, com ara la nova rotonda d'accés nord a la ciutat i les inversions de millora i modernització del Polígon Alcodar.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.