laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de l’Alqueria de la Comtessa
Foto: AyuAlquería/2019
Fuente: Ayuntamiento de l’Alqueria de la Comtessa
Valencia
04 de abril de 2019

L’ALQUERIA APOSTA PER L’EDUCACIÓ

 

• L’Ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa destina aquest curs escolar 2018/2019 unes ajudes econòmiques, amb fons propis, per a l’alumnat de l’Escoleta Infantil Municipal El Bressol dels Menuts.

Aquesta subvenció de part del consistori oscil·la entre els 1.200 i 1.500 euros en total per a aquest curs per a cada alumne/a del centre infantil de 0 i 2 anys. Així mateix, la Generalitat Valenciana també ha aportat unes ajudes d’entre 700 i 2.000 euros per a cada xiquet/a, també de 0 a 2 anys.

Per altra banda, la Generalitat ha destinat una subvenció de més de 40.000 euros per a l’alumnat de 2 a 3 anys del centre infantil municipal. D’aquesta manera, el curs escolar 2018/2019 per a aquests menors és gratuït.

* El Bressol dels Menuts, que es va crear l’any 2003, té un total de 31 alumnes de 0 a 3 anys, dos mestres i dos educadores d’Educació Infantil.

AJUDES PER ALS ESTUDIANTS DEL MUNICIPI

* L’Ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa també ha aprovat enguany el sistema d’ajudes econòmiques per als estudiants de Primària, ESO, Batxiller, Cicles Formatius i universitaris.

A través de fons propis, el consistori destinarà al voltant de 12.000 euros per a les tres línies de beques amb l’objectiu de col·laborar amb les famílies en les despeses que resulten de la formació de l’alumnat del curs 2018/2019, i de les quals, al voltant de cent alumnes se’n beneficiaran.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.