laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Gandia
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 03
de abril de 2019

SALVADOR GREGORI, HA RESPOST AQUEST MATÍ LES CRÍTIQUES DEL PP

 

• Salvador Gregori, coordinador general d'Economia i Hisenda, ha respost aquest matí les crítiques abocades per part del regidor del PP, Guillermo Barber, sobre els pàrquings municipals.

Gregori ha estat contundent: "El senyor Barber no té memòria o té molt poca vergonya per fer aquest tipus d'afirmacions" i recordat que la concessió del pàrquing del Prado va ser resolta pel govern del PP el març de 2015. Sobre aquest aspecte, el coordinador ha destacat que "com tantes altres coses, no ho van pagar i ha hagut de ser aquest govern el que ho fera".

Pel que fa al pàrquing del Centre Històric, Gregori ha destacat que "tots els gandians ho hem hagut de pagar a causa d'una sentència judicial, ja que el PP tampoc va complir el contracte la passada legislatura. Com es pot tindre tan poca vergonya i ser tan mentirós?" va finalitzar Salvador Gregori.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.