laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: AyuGandia/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 21
de marzo de 2019

EN MARXA EL CONCURS FOTOGRÀFIC "GANDIA ÉS AMIGA DE LES PERSONES QUE ENVELLEIXEN 2019"

 

• La iniciativa té com a objectiu aconseguir la sensibilització de la societat cap a la imatge de l'envelliment.

La regidora delegada de Polítiques Saludables, Liduvina Gil, ha comparegut en roda de premsa per informar que el seu departament posarà en marxa el concurs fotogràfic "Gandia és amiga de les persones que envelleixen 2019", amb l'objectiu d'aconseguir la sensibilització de la societat cap a la imatge de l'envelliment promovent una imatge de diversitat de la bellesa, real, i no estereotipada de les persones majors en espais públics o llocs de la ciutat que siguen amigables amb la gent gran.

"Fa temps que Gandia està reflexionant sobre l'envelliment dels seus ciutadans i des de l'any 2018 forma part de la Xarxa de Ciutats Amigables amb la gent gran. Una ciutat amigable és una ciutat adaptada a la gent gran i per fi totes les adaptacions que es fan són per a tots i totes. La ciutat ha de ser un entorn comunitari integrador i accessible que optimitze les oportunitats de salut, participació i seguretat" va declarar Liduvina Gil que ha explicat que el lliurament dels premis de la iniciativa serà el 8 de maig a les 11 hores a la Casa de la Marquesa dins de les activitats de la Fira del Major i que aquests seran exposats des d'aquest mateix dia fins al 18 de maig a la Casa de la Cultura.

Pel que fa als premis, la regidora ha explicat que el guanyador rebrà un xec regal de 200 € en un comerç especialitzat en fotografia mentre que el segon rebrà també un xec però de 100 €. El jurat estarà compost per un màxim de cinc persones de reconeguda trajectòria i experiència en l'art i l'envelliment.


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.