laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador recortado
Fuente: Centre Museístic de l’Antic Hospital de Sant Marc de Gandia
Valencia 21
de marzo de 2019

COMENÇA ART DISPERS

 

• Les activitats de portes obertes del Centre Museístic de l’Antic Hospital de Sant Marc, comencen esta vesprada amb una performance de Noelia Morgana i La Cris.

Selviaje al Más acá és el títol de l’activitat amb la qual arranca hui la programació d’ART DISPERS, les jornades de portes obertes del Centre Museístic de l’Antic Hospital de Sant Marc, centre que inclou entre altres espais el MAGa i el Museu de Santa Clara.

Fins el diumenge 24 de març, l’espai acollirà una completa programació cultural que inclou visites guiades tant al MAGa com a Santa Clara, tallers, contacontes, performance, actuacions teatrals, música, exposicions temporals, entre d’altres.

* El divendres 22 de març l’activitat principal serà una visita teatralitzada a càrrec de la Escola de Teatre del Serrano (ETS)que amb el nom del Històries de l’Hospital, recorrerà els diferents espais i en la qual coneixerem alguns dels personatges que s’amaguen en este històric edifici. Abans, tindrem l’acte d’inauguració de l’exposició Estimar la XIVEGA, amb fotografies de l’entorn natural de Gandia, realitzades per Ramon Santamaria.

* El dissabte 23 de març, les activitats començaran a les 11h i s’allargaran fins les 20h, destacant l’actuació de Josep Enric Grau, amb ens presentarà Antologia de Poegrafies i també l’activitat La pintura, dansa i sona, amb la participació de Cristina Bernal (violoncel), Eva Cháfer (Ballarina) i Nela Gregori (pintora).

* Per al diumenge 24 de març estava prevista l’actuació de la companyia de titelles Teatre Buffo, però per problemes d’última hora no poden actuar a Gandia. La companyia Mar de Marionetes els substituirà i representarà l’obra La Cenicienta, en la qual tant els personatges com l’escenografia són un homenatge a Velázquez i al quadre de Las Meninas.

A més a més de les activitats ressenyades, durant el cap de setmana s’estrenara un espai d’oci, anomenat la Terrasseta del sant Marc, amb ambientació musical i es faran visites guiades a les col·lecions, aixi com tallers i contacontes per al més menuts. Totes les activitats són gratuïtes, encara que algunes, per les seues característiques, precisen d’inscripció prèvia.

L’objectiu d’estes jornades es donar a conéixer l’oferta cultural del Centre Museístic, ja que a banda de les col·leccions permanents, els visitants poden gaudir de l’espai infantil Telles, de les exposicions artístiques temporals i d’altres activitats culturals, com xarreres, nits al museu, concerts o representacions teatrals al llarg de tot l’any.


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.