laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Eventos
Foto: VD/2019
Fuente: Biblioteca Central de Gandia
Valencia 18
de marzo de 2019

LA BIBLIOTECA CENTRAL CONTINUA AMB EL NOU CICLE DE CONFERÈNCIES: UN PASSEIG PER LA “HISTÒRIA DE GANDIA”

 

• La cinquena sessió, “Evolució urbana de Gandia fins al segle XVI” tindrà lloc el divendres 22 de març a les 19:30 h. a la Sala d'Actes de la Biblioteca Central.
• La Biblioteca Central de Gandia anuncia la cinquena sessió del nou cicle de conferències Un passeig per la “Història de Gandia”, destinats a promoure la història, cultura i patrimoni de la ciutat. Les conferències, dividides en 8 temes diferents, es realitzaran amb una periodicitat mensual, un divendres al mes, i comptaran amb la col·laboració d’experts en cadascuna de les matèries escollides.
• En esta ocasió el tema serà “Evolució urbana de Gandia fins al segle XVI”, impartida per Vicent Olaso i Carles Miret.

En ella, els autors ens parlaran de l’ evolució urbana de la nostra ciutat, des de l'alqueria musulmana original fins a les noves muralles de Francesc de Borja. Les successives transformacions dels seus elements constituents : Vila, Raval i Vilanova, fan de Gandia un centre urbà en contínua mutació. Del l'anàlisi d’aquestes qüestions sorgeixen atractives hipòtesis sobre la seua evolució urbana.

Toni Ordiñana, coordinador de les biblioteques, ha destacat: “L’objectiu d’aquestes xerrades és donar a conèixer la història i el patrimoni de Gandia” i convida a assistir-hi a qualsevol interessat en el tema.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.