laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Los servicios de la playa en marcha
Foto: AyuGandia/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 15
de marzo de 2019

LA PLATJA DE GANDIA JA ESTÀ PREPARADA PER A REBRE EN LES MILLORS CONDICIONS ALS TURISTES

 

• Gandia obri la temporada turística de Falles amb “els millors serveis de qualitat i les millors garanties de seguretat”.
• Diana Morant: “Som una ciutat hospitalària. Volem demostrar-li al món que tenim la millor platja, amb 7 banderes i certificacions que acrediten la gestió medioambiental i la qualitat, i una platja al servei de les demandes tecnològiques i digitals dels turistes”.

La platja de Gandia ja està preparada per a rebre en les millors condicions als milers de turistes que visiten la ciutat amb motiu de les Falles. Estes festes, de fet, marquen el tret d’eixida de la temporada turística.

L’alcaldessa Diana Morant ha assenyalat: “Som una ciutat hospitalària. Volem que els turistes es troben a Gandia com en sa casa, amb els millors serveis, amb la major qualitat, amb la major comoditat i amb les millors garanties de seguretat. Volem demostrar-li al món que tenim la millor platja, amb 7 banderes i certificacions que acrediten la gestió medioambiental i la qualitat, i una platja al servei de les demandes tecnològiques i digitals dels turistes”.

Morant ha anunciat l’obertura dels serveis de platja al mateix Passeig Marítim Neptú en companyia del president de la Federació de Falles, Telmo Gadea, i les Falleres Majors, Laura Puig i Júlia Perles, així com membres de la Corporació Municipal, representants del sector turístic, personal del departament de Turisme, de la Creu Roja i treballadors de FCC i dels serveis de platja. Posteriorment, la comitiva es va desplaçar al Grau per a gaudir de la primera mascletà de les Falles al districte marítim.

Quant als serveis, ja estan a ple rendiment les oficines de turisme i les pasarel·les. I demà comença el servei de Creu Roja de vigilància, salvament i socorrisme.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.