laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Visor presupuestario de Tavernes
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 14
de marzo de 2019

L’AJUNTAMENT ESTRENA EL NOU VISOR PRESSUPOSTARI EN LA WEB MUNICIPAL

 

• El consistori modernitza l’àrea de transparència amb una ferramenta que permet conèixer la informació pressupostària municipal de forma ràpida, atractiva i senzilla des de la pàgina d’inici de la web municipal.
• El visor pressupostari conté informació econòmica municipal com despeses i ingressos, desglossaments econòmics, comptes anuals, liquidacions trimestrals, l'evolució de les magnituds econòmiques, la contractació municipal, informació de tresoreria o el deute.

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha posat en marxa esta setmana el nou visor pressupostari en la web municipal dins de les polítiques i iniciatives per a renovar el portal de transparència i incrementar la visibilitat de les activitats econòmiques del consistori, que permet als veïns consultar fàcilment els pressupostos, ingressos i pagaments realitzats durant els últims anys des de la mateixa pàgina d’inici de la web municipal.

El visor pressupostari conté tota la informació econòmica municipal com ara despeses i ingressos, desglossaments econòmics i per programa, comptes anuals, liquidacions trimestrals, l'evolució de les magnituds econòmiques, la contractació municipal, informació de tresoreria, el deute, la pressió fiscal, la morositat o la sostenibilitat financera.

Esta ferramenta permet a la ciutadania tindre un major nivell d’informació municipal amb tan sols un clic, així com calcular individualment en quines àrees inverteix l’Ajuntament els seus impostos de forma proporcional. L'usuari pot visualitzar totes les dades en gràfics interactius que desglossen i detallen la informació, un mètode que permet fer més atractiva la lectura.

La modernització de l’àrea de transparència es du a terme amb l'objectiu d'aconseguir una gestió municipal més eficaç, ràpida, productiva i pròxima a la ciutadania. Les dades reflectides en el visor pressupostari són les mateixes que s’envien directament al Ministeri d’Hisenda i Política Territorial; per tant, es tracta de dades controlades pel Portal de Transparència estatal i totalment reals, ja que no es poden modificar després. A través d’una subvenció de la Diputació de València, s’han aconseguit els recursos necessaris per a posar en funcionament l’innovador visor pressupostari que també utilitzen ja els consistoris de les grans ciutats.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.