laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Fallas
Foto: VD/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 14
de marzo de 2019

GANDIA POSA A PUNT EL DISPOSITIU DE SERVEIS BÀSICS PER A FALLES

 

• El Regidor Delegat de Serveis Bàsics al Ciutadà i Qualitat Urbana, Miguel Ángel Picornell ha explicat aquest matí el dispositiu que es posarà en marxa des del seu Departament per a les Falles.

El regidor ha informat que el dispositiu no es limita només als dies de les festes sinó que ja s'està treballant en diverses qüestions tal com els desplaçaments de contenidors que es troben als carrers on s'instal·laran les carpes de les dife-rents comissions o els monuments fallers, el repartiment de contenidors en els centres escolars on es creme una falla, la instal·lació de més contenidors de vi-dre per afavorir el reciclatge o la revisió dels hidrats de la ciutat perquè els bombers no tinguen problemes de subministrament durant la cremà.

Pel que fa al dispositiu dels dies festius, Picornell ha explicat que hi haurà 3 brigades d'obra, 1 brigada de mobiliari urbà, dos inspectors d'incidències, una brigada de repartiment d'intendència i una d'electricistes. Per al dia de la cre-mà, el Departament disposarà de 28 treballadors, tres pales tractores mecàni-ques, tres camions, dues netejadores i dues cubes.

Un altre dels aspectes que ha destacat el regidor és que s'ha sol·licitat formal-ment a la Junta Local Fallera que trasllade a totes les comissions un seguit de recomanacions per gestionar els residus generats pels Casals fallers.

Picornell ha volgut agrair als treballadors i funcionaris encarregats del dispositiu: “Fan treball excepcional i com a govern tenim l'obligació d'agrair-los la seua dedicació. Mentre uns gaudeixen de la festa altres treballen perquè la ciutat no s'ature".

Per finalitzar s'ha informat que pel que fa a la recollida d'escombraries, els camions començaran a fer els recorreguts a partir de les 2 del matí des del 15 al 19 de març exceptuant la zona de Grau i platja on la recollida serà a partir de les 00.00 hores.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.