laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Oliva
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 14
de marzo de 2019

COMUNICAT DE REGIDORIA DE JOVENTUT I DE LES QUINTADES D’OLIVA

 

• La matinada del passat divendres dia 8 de març, les Quintades, les falles i l’Ajuntament d’Oliva van organitzar una festa dirigida a tota la joventut olivera i dels pobles del voltant, per tal de dur a terme una jornada lúdicofestiva. Segons el regidor de Joventut Àlex Salort “la festa suposa consolidar les sinergies entre les falles i quintades, i també la promoció de la joventut i la seua participació en les festes d’Oliva. Creiem que els joves poden enriquir les festes, i per això considerem fonamental fer-los partícips de les nostres celebracions”.

El representant de les quintades d’Oliva 2001, Nacho Pastor, assegura que “gràcies a la col·laboració de les Regidories de Festes i de Joventut, el divendres passat vàrem gaudir d’una nit divertida i que, de segur, va deixar a moltíssima gent contenta. La quintà ‘01 volem exigir que no ens claven a tots els joves al mateix sac de qui crea altercats o realitza actes incívics, per això demanem disculpes a tots els veïns i veïnes d’Oliva que van ser afectats col·lateralment per les conductes d’aquelles persones que estaven al marge. A més volem dir a tot el poble d’Oliva que té una joventut que està preparada per a organitzar actes de qualsevol tipus, com el que férem a inicis d’any amb els més menuts al Centre Polivalent, i que enguany el poble d’Oliva estarà orgullós de la quintà ‘01”.

Des de les Quintades no recolzem, ni volem fomentar cap acte incívic, ni botellons, ni baralles que van haver-hi eixa nit, per part de la nostra organització, així com per part de la Regidoria de Joventut i l’Ajuntament d’Oliva vàrem posar tot el que estava en les nostres mans, comptant amb la col·laboració de la Policia Local, Guàrdia Civil, Protecció Civil, preventius de Creu Roja i a més vàrem contractar una empresa de segueretat privada, per tal que no ocorreguera cap altercat que molestara a la ciutadania olivera.

Des de l’organització volem aclarir que respecte als urinaris va ser una força externa a nosaltres que l’empresa encarregada dels policlins no els portara, havent-los encomanat en temps i forma. Demanem disculpes a tots els afectats i que de segur, tornarem a posar tot el que puguem perquè les coses isquen millor.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.