laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: AyuGandia/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 13
de marzo de 2019

PER UNES FALLES ACCESSIBLES

 

• La regidoria de Responsabilitat Social, conjuntament amb l’Associació de Diversitat Física Gandia i la Federació de Falles, llancen la campanya amb els lemes “Falles de Gandia, espai per a totes” i “Cremem barreres”, amb l’objectiu de conscienciar la ciutadania sobre els problemes de les persones amb mobilitat reduïda per a gaudir de les festes.
• Tindran un espai reservat a les ‘mascletaes’ i hi haurà cartells a les tanques perimetrals dels monuments per tal de facilitar-les el pas, entre altres accions.

El regidor de Responsabilitat Social, Nahuel González, acompanyat del president i la secretària de l’Associació de Diversitat Física Gandia, Daniel Suárez i M. Àngels Delgado, respectivament, han presentat aquest matí la campanya de conscienciació i visibilitat al voltant de les dificultats del col·lectiu per tal de gaudir de les Falles en igualtat de condicions, que la resta de la ciutadania. Així, sota els lemes: “Falles de Gandia, espai per a totes” i “Cremem barreres”, i amb la complicitat de la Federació de Falles de Gandia, hi haurà cartells a les tanques perimetrals dels monuments fallers per tal de facilitar-les el pas i també espais reservats a ‘les mascletaes’, entre altres accions.

“La idea naix en l’exposició al voltant de la diversitat física que va realitzar l’associació i on es donava visibilitat a les barreres arquitectòniques que, malauradament, encara existeixen. També en els àmbits festius, com ara les Falles. Pensem que les Falles són festes de totes i tots i tothom té dret a gaudir-les”.

* Suárez ha agraït a la família fallera la col·laboració i la sensibilitat “que ens permetrà acudir a gaudir dels monuments fallers i altres actes”.
* Finalment, Delgado ha convidat la ciutadania a la cremà de la xicoteta falla que el col·lectiu ha elaborat, el pròxim dilluns, 18 de març, davant la seu de l’associació de Diversitat Física Gandia.


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.