valenciadiario.com / valenciadiario.es

Diario digital Progresista / Ecologista / Solidario / Defensa del trabajador / Defensa del consumidor / Defensa de los animales


FAMPA-Valencia
Fuente: FAMPA-Valencia
Valencia 13
de marzo de 2019

FAMPA-VALÈNCIA DEMANA UNA SOLUCIÓ DEFINITIVA AL PROBLEMA DE LA NETEJA ALS IES

 

• La federació d’AMPA demana una reunió urgent amb el Director General de Política Educativa, Jaume Fullana, que done solució a la brutícia acumulada de més de 21 dies de vaga de les treballadores.

FAMPA-València ha demanat una solució definitiva al conflicte de la neteja als IES que està generant molt de malestar en les AMPA afectades. La vaga de 21 dies de les treballadores en vora 85 instituts contra l’impagament de les nòmines per part d’una empresa contratista de la Conselleria d’Educació, està provocant que s’acumule molta brutícia i per tant que les classes siguen espais que no reunixen les condicions per a fer classe. A més s’ha constatat que els serveis mínims no són suficients per a garantir la neteja diària als IES.

“Un servei tan essencial com és l’educació no pot estar en les condicions que es troba ara mateix i tampoc pot rebre el mateix tracte que altres sectors quant a serveis mínims perquè és necessària la neteja diària de serveis, classes i altres espais comuns, amb tota la nostra solidaritat al personal de neteja que pateix aquesta situació”, explica el president de FAMPA-València, Màrius Fullana.

FAMPA-València denuncia, donada la informació facilitada per les seues AMPA, que són molts els centres afectats de les comarques de l’Horta Nord, Horta Sud, Camp de Morvedre, Camp de Túria i insta a que s’unisquen tots els esforços per a trobar una solució ràpida per tal que l’alumnat estudie en condicions normals i que es garantisquen els drets laborals de les treballadores de la neteja.

 

• © valenciadiario.com © valenciadiario.es - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de valenciadiario.com, o de valenciadiario.es.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.