laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Oliva
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 13
de marzo de 2019

OLIVA MILLORARÀ EL CAMÍ DEL CARRITXAR COM A MESURA DE PREVENCIÓ D'INCENDIS

 

• L'Ajuntament d'Oliva informa que Oliva és beneficiària del programa «Manteniment i millora de vials forestals» del pla de prevenció d'incendis forestals de la demarcació forestal de Polinyà del Xúquer.

Un total de 480 m del camí del Carritxar seran netejats i asfaltats amb la finalitat de fer més accessible el seu pas a les brigades en cas d'incendis forestals en la massa forestal de la zona del Carritxar.

La Direcció General de Prevenció d'Incendis Forestals ha contractat a l'empresa Tragsa per realitzar les tasques de millora i manteniment de camins en quatre municipis entre els quals es troba Oliva. El projecte abraça 17 pistes forestals, un total de 72,14 km, d’entre els quals 480 m són del camí del Carritxar en el terme municipal d'Oliva, els treballs s'iniciaran en passar les festes de Sant Josep.

David González, alcalde d'Oliva, considera que tota acció en pro del control de la massa forestal és benvinguda, sobretot si parlem de prevenció d'incendis forestals, però recorda que el municipi d'Oliva és molt extens en massa forestal de titularitat pública, això significa que s'haurien d'invertir més diners per al manteniment d'aquestes masses forestals, les quals són competència autonòmica.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.