laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Semana en femenino
Foto: AyulaFont/2019
Fuente: Ayuntamiento de La Font d’en Carròs
Valencia 13
de marzo de 2019

SETMANA EN FEMENÍ

 

• Amb motiu de la setmana en femení, la passada setmana del 7 al 10 de març, es varen realitzar diverses activitats.

El dijous 7, va tindre lloc la xerrada titulada "Apoderament sexual femení" impartida per Lara Avargues (psicòloga sanitària especialitzada en sexualitat i parella, experta en igualtat de gènere) al Rt. la Cova, la qual va tindre bona acollida entre les veïnes i veïns de la Font d'en Carròs. Una xerrada que pretén desmuntar els tòpics de la societat, reflexionar i aprendre per tenir autonomia sobre les vides i l'entorn de les dones, escapant del control dels limitats rols que imposa la societat.

El divendres 8 de març per celebrar el dia de la dona, l'associació de dones de la Font va organitzar un dinar al Rt. Molí Canyar. Al dinar varen acudir moltes de les membres de l'Associació de Dones i el qual va comptar amb ball després del dinar. Un dia de celebració, en femení, que ja ve sent una tradició.

A més, el dissabte 9 de març, es va realitzar una activitat esportiva, una masterclass de circuit training, a càrrec de Salva Moreno, tècnic d'esports de l'ajuntament i Juanjo Benavent, Regidor d'esports. Tot aquest acte va estar amenitzat per la música de Guillem San Onofre. L'activitat va tindre molt bona acollida, on a banda de fer esport, la diversió no va faltar.

Per concloure els actes de la setmana en femení, el passat diumenge 10 de març, va tindre lloc al parc de la muralla, un homenatge a les dones que han format part de la junta directiva de l'Associació de Dones des de la seua fundació. En acabar l'homenatge, vàrem gaudir de l'actuació musical del grup ESIR.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.