laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Obras de reparación del colector
Foto: AyuOliva/2019
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 12
de marzo de 2019

L'AJUNTAMENT D'OLIVA REPARA LA CONNEXIÓ DEL COL·LECTOR PRINCIPAL A LA DEPURADORA, QUE HAVIA PROVOCAT ENFONSAMENTS EN LA VIA PÚBLICA

 

• L'Ajuntament d'Oliva, a través de la Brigada d'Obres i Serveis, està duent a terme treballs de reparació del pou de connexió dels col·lectors d'aigües residuals del cas marítim i del casc urbà amb la depuradora.

Des de fa mesos, s'havien observat enfonsaments en determinats punts de la carretera que uneix al casc urbà i el casc marítim. Els enfonsaments eren provocats per les patologies i les rotures del pou, provocant, a més a més, el col·lapse i les filtracions en els moments de major càrrega.

En conseqüència, s'està procedint a la reparació amb la reconstrucció del prou principal, la reparació dels trams dels col·lectors afectats, el reforç i l'estabilització de la base, treballs de compactació i construcció d'una solera de formigó, i el posterior asfaltat. Està previst que els treballs finalitzen el pròxim 21 de març.

L'alcalde, David González, junt amb l'encarregat de la Brigada i tècnics municipals, ha estat supervisant l'evolució dels treballs aquest matí, i ha destacat el bon fer, la professionalitat i l'esforç que està realitzant el personal municipal, en una obra que està sent més complicada que l'inicialment prevista.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.