laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: AyuGandia/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 12
de marzo de 2019

SI EN FALLES FOLLES, FES-HO SEGUR!

 

• El Consell dels Joves de Gandia, amb la col·laboració de les regidories de Joventut d’Oliva i Gandia, a més del Centre de Salut Pública de Gandia, ha llançat un any més la campanya d’informació i sensibilització sobre el sexe segur dirigida als joves.
• L’objectiu és evitar les malalties de transmissió sexual i els embarassos no desitjats entre els adolescents, un col·lectiu on continuen augmentat les pràctiques sexuals de risc. S’hi repartiran 2.000 preservatius, fullets informatius i xapes amb el lema de la campanya.

Els regidors de Joventut de Gandia i Oliva, Laura Morant i Àlex Salort, respectivament, acompanyats pel president del Consell dels Joves de Gandia, Hèctor Juan Bofí, han presentat aquest matí la campanya d’informació i sensibilització del CJG dirigida a la població jove perquè durant les Falles practique sexe segur. El lema: “Si en Falles folles, fes-ho segur”.

“Calen moltes campanyes de conscienciació, perquè segons l’Organització Mundial de la Salut, l’adolescència i el tram de 15 a 20 anys continua sent un grup de risc pel que fa a la pràctica sexual no segura. Cada vegada s’inicien en el sexe més prompte i necessiten saber que el preservatiu és un mètode que té un índex de seguretat del 85% front a les malalties de transmissió sexual i un 95% de fiabilitat per tal d’evitar els embarassos no desitjats”, ha assegurat Morant.

“Són importants aquest tipus de campanyes dirigides a la gent jove. Des de l’administració pública hem de fer molta pedagogia per a promoure la protecció front al perill de transmissió de malalties sexuals i l’ús dels preservatius contra els embarassos no desitjats. Esperem que en el futur s’hi adherisquen més administracions”, ha explicat Salort.

Gràcies també a la col·laboració del Centre de Salut Pública de Gandia, el Consell dels Joves repartirà 2.000 preservatius durant els pròxims dies als casals fallers de Gandia i Oliva, a més de fullets informatius, xapes i altres elements amb frases i missatges de la campanya. “És tot un plaer traure, un any més, la campanya al carrer amb imatge renovada i la més potent dels últims 10 anys. Això ha estat possible gràcies a la col·laboració del Calaix Jove de la Mancomunitat, els ajuntaments de Gandia i Oliva i la Federació de Falles de Gandia”. Bofí espera comptar l’any que ve, a més, amb la participació dels ajuntaments de Tavernes i Xeraco.


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.