laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Disfrutando de Valencia en Fallas
Foto: AyuTavernes/2019
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 12
de marzo de 2019

LES FALLES DE TAVERNES RECULLEN ELS PREMIS A L’ÚS DEL VALENCIÀ EN ELS LLIBRETS

 

• Les sis comissions falleres han estat acompanyades per l’alcalde, Jordi Juan, i regidors del govern municipal en l’entrega de premis celebrada en el Palau de les Arts Reina Sofía.
• Tavernes ha sigut la gran protagonista de l’acte, ja que totes les falles del municipi han sigut reconegudes per la qualitat dels llibrets i el bon ús del valencià.

Esta vesprada, l’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, i regidors del govern municipal, han acompanyat les sis comissions falleres de la ciutat en l’entrega dels premis a l’Ús del Valencià en els llibrets fallers celebrada a l’auditori del Palau de les Arts Reina Sofía de València. Ha sigut un acte especial i en el què Tavernes ha sigut protagonista ja que les sis falles han estat premiades este any, un reconeixement a la gran tasca que realitzen any rere any, a la qualitat dels llibrets i al bon ús del valencià.

Un per un, els màxims representants de les falles de Tavernes han pujat a l’escenari per a recollir els palets amb el premi corresponent i rebre l’aplaudiment del nombrós públic assistent. Des del consistori donem l’enhorabona pública a la Falla Portal de Valldigna (14é), la Falla la Dula (41é), la Falla la Via (42é), la Falla Cambro (49é), la Falla Prado (55é) i la Falla Passeig (58é) pels premis rebuts i els animem a seguir amb esta actitud positiva i treball incansable que fan que els llibrets de les falles de Tavernes siguen tot un orgull per a la resta de veïns i veïnes.

A més de l’entrega de premis, este matí l’expedició vallera al complet ha fet una visita turística per la València fallera del centre i ha presenciat la mascletà des de la Plaça de l’Ajuntament per a completar un dia espectacular de falles.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.