laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: AyuGandia/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 11
de marzo de 2019

III PREMI VALORS ACTIUS RECONEIX LA TRAJECTÒRIA VITAL DELS NOSTRES MAJORS

 

• Emmarcat dins del projecte “Gandia Ciutat Saludable”, té com a fi el reconeixement públic de persones majors de 60 anys que han destacat en l'àmbit social, cultural, polític, laboral o econòmic. La candidatura més votada serà premiada amb un cap de setmana per a dues persones en un hotel o balneari de la Comunitat Valenciana. El segon premiat rebrà una *tablet.

La regidora delegada de Polítiques Saludables, Liduvina Gil, ha presentat aquest matí en roda de premsa la III edició del Premi Valors Actius.

Aquest premi està emmarcat dins del projecte Ciutats Saludables, del qual Gandia forma part des d'agost de 2018. Es pretén reconéixer i distingir públicament el treball i els valors de les persones majors de 60 anys que aporten o hagen aportat un valor especial a la societat. És el reconeixement de la trajectòria d'aqueixes persones en l'àmbit social, cultural, polític, laboral o econòmic

Gil ha assenyalat que “és important valorar a aquelles persones que, quan arriba el moment de la jubilació, continuen treballant per la ciutadania”.

S'entregaran dos premis. El primer consisteix en un cap de setmana per a dues persones en un hotel o balneari de la Comunitat Valenciana. El segon, una tablet.

Poden participar majors de 60 anys que estiguen empadronats a Gandia, presentant un relat que explique el testimoni del candidat/a. Podrà ser elaborat per el/la protagonista o una persona que el prepare en nom d'ell/ella.

El text d'un màxim de dues pàgines en format Arial 12, no podrà contindre dades personals. Les candidatures amb el relat, una fotografia del protagonista, nom, cognoms i telèfon de contacte, es presentaran des del 8 de març fins al 8 d'abril, per correu electrònic a politiquesaludables@gandia.org

A partir del 10 d'abril, la ciutadania podrà llegir els escrits presentats en la web de l'Ajuntament o en els centres de convivència de majors on els tindran impresos per a facilitar la lectura. Així mateix, podran emetre un únic vot del 8 d'abril al 4 de maig a través de l'enllaç que hi haurà en la pàgina web de l'Ajuntament http://www.gandia.org També es podrà votar físicament en els centres de convivència de persones majors de Corea i Roís de Corella.

El jurat, compost per 4 membres designats per l'Ajuntament i 2 membres del consell d'usuaris de cadascun dels centres de convivència, farà pública la seua valoració el dia 6 de maig. Es valorarà l'exemplaritat de l'experiència, la qualitat en la redacció de l'escrit, el seu aspecte emocional i l'esperit de superació personal.

* Finalment el lliurament de premis es durà a terme durant la VI Fira dels Majors el 8 de maig.
* Els dos relats premiats seran publicats en la pàgina web de l'Ajuntament.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.