laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Playa de Gandia
Foto: Alex Oltra/2014
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 11
de marzo de 2019

GANDIA ES PROMOCIONA EN XARXES SOCIALS I PLATAFORMES ON LINE I ACONSEGUEIX MILIONS D'IMPACTES ENTRE POTENCIALS TURISTES

 

• Minube i Lastminute.com Group aconsegueixen una alta visibilitat per a la ciutat i un augment de les reserves i de la facturació del mercat francés.

L'alcaldessa de Gandia i responsable de la gestió turística, Diana Morant, ha realitzat una forta aposta per potenciar el sector aprofitant les noves tecnologies. L'objectiu: fomentar la ciutat com a destinació turística i atraure més viatgers. Ja no es tracta de crear una campanya per a un públic global, nacional o internacional. Les noves tecnologies, amb internet com a canal i el Big Data i la intel·ligència artificial com a principals eines, permeten dissenyar una oferta cada vegada més concreta, personalitzada i dirigida a potencials visitants que, a través de les seues recerques a la xarxa, troben a la capital de la Safor seua destinació de vacances perfecta.

L'Ajuntament va començar a treballar l'any passat amb dues plataformes on line: Minube i Lastminute.com Group. Amb la primera, per a la creació de continguts per al mercat nacional, i amb la segona, per reforçar el mercat francés. Ja hi ha conclusions i resultats d'aquests estudis que indiquen que el destí de Gandia ha aconseguit milions d'impactes entre potencials turistes.

La plataforma de viatges minube és un espai on milions de viatgers comparteixen les seues experiències, fotos, consells i informació útil sobre les destinacions que han visitat o planegen conéixer. Entre les accions que s'han desenvolupat, destaca la visita de tres 'influencers' (experts les opinions tenen un gran impacte entre els seus seguidors) del 3 al 5 de desembre a la ciutat, on van descobrir, i així els van compartir per les xarxes socials a seus gairebé 100.000 seguidors, que Gandia "és una destinació per als 365 dies de l'any", on es pot gaudir de la natura, el mar, el seu patrimoni i rica gastronomia.

DURANT AQUESTS TRES DIES, ES VA ACONSEGUIR UNA ALTÍSSIMA VISIBILITAT EN XARXES SOCIALS:

Hashtag #minubetrip: Abast de 569.000 usuaris i 2,1 milions d'impressions (nombre de vegades que van veure alguna pàgina de Gandia en aquests dies).
Hashtag #GandiaBrilla: Abast de 434.000 usuaris i 1,2 milions d'impressions.
Hashtag # Gandia365: Abast de 424.000 usuaris i 1,3 milions d'impressions.

D'aquesta experiència, es van editar tres vídeos sobre 'Platges i oci nàutic a Gandia', 'La naturalesa de Gandia' i 'Gandia, cultura i patrimoni'. El 16 de gener van començar a difondre a través de minube.tv i en minube.com (a la home i a les pàgines destí de Gandia), en els canals de minube a Vimeo i YouTube i en xarxes socials com Facebook. En aquest temps s'han superat les 606.000 visualitzacions.

Finalment, des del 16 d'octubre de 2018 està activa una Campanya de Display Natiu, amb mòduls publicitaris amb la imatge, claim i logotip de Gandia, que s'han integrat en les pàgines de destinació, racons i fotos de minube.com, per generar màxima visibilitat i tràfic de qualitat al web de Gandia Turisme. De moment, els resultats són igualment positius: 887.141 pàgines vistes i 3.673 'clics' de viatgers cap al web de Gandia Turisme.

D'altra banda, a través de Lastminute.com Group, s'ha llançat una forta campanya promocional sobre la ciutat centrada en el mercat francés que, en tot just dos mesos (del 31 d'octubre a 31 de desembre de 2018), ha aconseguit xifres importants.

9.682 usuaris únics van navegar pel 'site' propi creat per la popular agència de viatges (www.fr.lastminute.com/sites/gandia) i van visitar 12.903 pàgines. Els usuaris van poder realitzar les seues consultes sobre la ciutat, gastronomia, allotjament, oci, etc. amb un temps de permanència més elevat del que és habitual, el que demostra l'interés en la destinació de Gandia per al mercat francés.

Les visites a internet s'han materialitzat en unes reserves hoteleres que estan molt per damunt de les computades en el mateix període de l'any anterior. En total, es van tramitar a través del portal de Lastminute.com Group 555 reserves per a 1.017 persones, enfront de les 359 reserves per 787 viatgers en 2017. La facturació corresponent també es dispara en passar dels 65.322 euros el 2017 als 100.234 euros en els dos últims mesos de 2018.

Tot això, segons l'alcaldessa, "implica un clar impacte i l'èxit de la política de promoció que estem duent a terme, que al final es tradueix en que arribaran nous turistes a la ciutat. Els temps canvien, i les formes de viatjar i d'organitzar les vacances també, i hem sabut adaptar-nos a això d'una forma reeixida".

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.