laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Premis de les Lletres Falleres
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 08
de marzo de 2019

TAVERNES ACOLLIRÀ L’ENTREGA DE PREMIS DE LES LLETRES FALLERES 2019

 

• La Casa de la Cultura del municipi albergarà el pròxim 5 d’abril esta gala que reconeix les millors obres literàries i dissenys dels llibrets fallers elaborats per les comissions.
• És la primera vegada que la cerimònia d’entrega de premis de les Lletres Falleres es celebra a la Safor.

La Federació de Lletres Falleres i l’Associació d’Estudis Fallers han escollit Tavernes de la Valldigna com a seu per a la tradicional entrega de premis de les Lletres Falleres del 2019. Així, el pròxim 5 d’abril de vesprada, la Casa de la Cultura serà l’escenari que acollirà la gala on es reconeixeran els millors articles i continguts dels llibrets fallers elaborats per les comissions. Es tracta de la primera vegada que l’entrega de premis de les Lletres Falleres es celebra a la comarca de la Safor, ja que en anys anteriors ha visitats les ciutats de València, Sagunt, Alzira i Xàtiva.

Durant la cerimònia es lliuraran un total d’onze premis en diferents categories literàries i de disseny dels mateixos llibrets, entre els quals destaca el premi Portal de Valldigna, un guardó atorgat per la comissió de la Falla Portal de Valldigna de Tavernes al millor poema líric dels llibrets. L’elaboració dels llibrets és una de les tasques més importants per als fallers i és tota una tradició al nostre municipi, prova d’això són els magnífics resultats que les sis comissions falleres han aconseguit en els premis per la Promoció de l’Ús del Valencià en els llibrets.

Per a l’Ajuntament, les sis comissions falleres i tots els vallers i valleres és un honor ser la seu de l’entrega de premis de les Lletres Falleres del 2019 i rebre el món faller d’altres poblacions.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.