laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la jornada
Foto: AyuAlquería/2019
Fuente: Ayuntamiento de l’Alqueria de la Comtessa
Valencia 08
de marzo de 2019

AL VOLTANT DE 400 DONES PARTICIPEN EN LA XIX TROBADA D’AMES DE CASA TYRIUS DE LA SAFOR

 

• Hui, divendres 8 de març, coincidint amb el Dia Internacional de la Dona, l’Alqueria de la Comtessa s’ha omplit de gom a gom amb les assistents de la XIX Trobada d’Ames de Casa Tyrius de La Safor.

L’encontre ha concentrat associacions d’Ames de Casa de diversos pobles de La Safor, com Tavernes de la Valldigna, Xeraco, Oliva i Real de Gandia, així com de l’Alqueria de la Comtessa, que ha estat el poble amfitrió. També han assistit representants polítics locals del Partit Socialista i del Partit Popular, i l’alcalde del municipi, Voro Femenia,

A les 9.30 hores, totes les dones s’han reunit a l’Ermita dels Sants de la Pedra, on han esmorzat. Després han començat una cercavila fins a la Plaça de l’Ajuntament, juntament amb la geganta Beatriu i la colla de Tabalers i Dolçainers de l’Alqueria de la Comtessa.

Mariluz Blasco, presidenta de les Ames de Casa Tyrius de l’Alqueria de la Comtessa, i Voro Femenia han donat la benvinguda a les participants i els han dedicat unes paraules. A més, s’ha repartit un detall per a cadascuna.

La Trobada continua amb la visita de diverses exposicions que s’han organitzat al poble i d’un mercadet a la Plaça Major. L’acte acabarà amb un dinar al restaurant Brisas del Mar.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.