laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la presentación
Foto: Natxo Francés/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 07
de marzo de 2019

PRESENTACIÓ DEL MURAL "DONES EN LLUITA PER LA IGUALTAT", DE TONI ESPINAR

 

• Dins els actes al voltant del #8MarçGandia, la vicealcaldessa, Lorena Milvaques, i altres membres corporatius, ha presentat aquest matí el mural "Dones en lluita per la igualtat", de l'artista Toni Espinar, situat a la paret lateral de l'IES Ausiàs March.

I ho ha fet acompanyada de la comunitat educativa del centre. L'alumnat ha llegit les biografies i textos de les dones protagonistes de l'obra, destacades per la seua lluita per la defensa de la igualtat, els drets i llibertats de les dones.

Hipatia de Alejandría, Marie Curie, Emma Goldman, M. Montessori, Rosa de Luxemburgo, Clara Campoamor, Victoria Kent, M. Zambrano, Simone de Beauvoir, Violeta Parra, les 13 Roses, Angela Davis, Patti Smith i Maria Mercè Marçal.

* El mural s'emmarca dins el projecte municipal Serpis Urban Art Project i està patrocinat per les àrees de Gestió Responsable del Territori, Polítiques amb la Ciutadania i Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives.


Mural "Dones en lluita per la igualtat" - Foto: Natxo Francés/2019

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.