laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: AyuGandia/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 07
de marzo de 2019

“ART DISPERS”: JORNADES DE PORTES OBERTES DEL CENTRE MUSEÍSTIC ANTIC HOSPITAL DE SANT MARC

 

• El nou contenidor cultural, que acull el MAGa, la col·lecció pictòrica de les Clarisses, sala d’exposicions i l’espai infantil de Telles, es presenta a la ciutadania, d’una forma lúdica i cultural, del 21 al 24 de març.

• A més de l’oferta habitual de visites guiades, tallers, conta-contes, etc... relacionats amb el contingut, també s’hi ha programat activitats en diferents formats que donen una idea de les possibilitats que té l’espai. Són gratuïtes, però en alguns casos és necessària la inscripció prèvia.

El regidor de Cultura, Joan Muñoz, acompanyat del tècnic del departament, Juanjo Payà, han presentat aquest matí les Jornades de portes obertes que, sota el títol “Art dispers”, pretén presentar a la ciutadania, d’una forma lúdica i cultural, els continguts i les activitats del nou contenidor cultural de la ciutat. El Centre Museístic Antic Hospital de Sant Marc ja es troba en ple rendiment i acull el Museu Arqueològic de Gandia (MAGa), la col·lecció pictòrica de les Clarisses, la Sala de Dones (exposicions temporals) i l’Espai de Telles, perquè els més menuts s’introduisquen a través del joc en l’espai museístic.

Les jornades tindran lloc del 21 al 24 de març. A més de l’oferta habitual de visites guiades, tallers, conta-contes, etc... relacionats amb el contingut, també s’hi ha programat activitats en diferents formats que donen una idea de les possibilitats que té l’espai. Són gratuïtes, però en alguns casos és necessària la inscripció prèvia.

DIJOUS 21 DE MARÇ

“Selviaje al más acá: Arqueología de barrigas, primaveras y otras poéticas musicales”. Performance a càrrec de Noelia Morgana i La Cris. Dos sessions de l’espectacle: a les 20.00 h i a les 21.00 h. Aforament limitat a 30 persones per sessió. Entrada gratuïta.
Reserva de places a nomadismoartistico@gmail.com Rebràs unes instruccions per a participar en aquest original viatge.

DIVENDRES 22 DE MARÇ

17.30h - Taller La Prehistòria al MAGa. A càrrec de Francesca Burguera. Participants: xiquetes i xiquets de 4 a 9 anys. Aforament limitat a 20 persones.
Inscripcions en difusiomaga@gandia.org i al telèfon 962959540.
18.30h - Visita guiada al Museu de Santa Clara. Màxim 40 persones. Sense reserva prèvia.
19.00h - Inauguració de l’exposició “Estimar la XIVEGA”. Fotografies de Ramon Santamaria. Un passeig visual per la Xarxa d’Infraestructures Verdes de Gandia (XIVEGA).
20.30h - Visita teatralitzada a l’Antic Hospital de Sant Marc, on a través de misteriosos personatges, els visitants descobriran alguns dels secrets més terribles que amaga el vell edifici. Guió teatral escrit per Mariano Lloret i representat per l’Escola de Teatre del Serrano, dirigida per Ruth Palonés. Sense reserva prèvia. Entrada lliure fins completar aforament.

DISSABTE 23 DE MARÇ

11.00h - Espai de Telles s’ompli de contes. Conta-contes, a càrrec de Francesca Burguera. Participants: xiquetes i xiquets fins a 5 anys. Aforament limitat a 20 persones.
Inscripcions en difusiomaga@gandia.org i al telèfon 962959540.
11.00h - Obertura de l’Espai la Terrasseta del sant Marc. Espai de relax i descans, amb ambientació musical. Oberta d’11.00 a 14.00 h. I de 17.00 a 21.00 h.
12.00h - Visita guiada al MAGa Màxim 30 persones. Sense reserva prèvia.
13.00h - Performance Antològica de Poegrafies. A càrrec de Josep Enric Grau. Aforament limitat a 50 persones. Sense reserva prèvia.
17.00h - Espai de Telles s’ompli de contes. Contacontes, a càrrec de Francesca Burguera. Participants: xiquetes i xiquets fins a 5 anys. Aforament limitat a 20 persones.
Inscripcions en difusiomaga@gandia.org i al telèfon 962959540.
17.00h - Visita guiada a Santa Clara. Màxim 40 persones. Sense reserva prèvia.
18.00h - Performance Antològica de Poegrafies. A càrrec de Josep Enric Grau. Aforament limitat a 50 persones. Sense reserva prèvia.
20.00h - La pintura, dansa i sona !! Espectacle de música i dansa, al Museu de Santa Clara. Amb Cristina Bernal (violoncel) i Eva Chàfer (ballarina). Aforament màxim: 80 persones.

DIUMENGE 24 DE MARÇ

10.30h - Obertura de la Terrasseta del sant Marc. Espai de relax i descans, amb ambientació musical Obert fins a les 14.00 h.
11.00h - Visita guiada al MAGa Màxim 30 persones. Sense reserva prèvia.
11.30h - Taller de titelles. “Pinta la Prehistòria”. A càrrec de Teatre Buffo. Participants: xiquetes i xiquets de 4 a 9 anys. Aforament limitat: 20 persones.
Inscripcions en difusiomaga@gandia.org i al telèfon 962959540.
12.00h - Visita guiada al Museu de Santa Clara. Màxim 40 persones. Sense reserva prèvia.
13.00h – “Visca la Imaginació”. Espectacle de Titelles. A càrrec de la Cia. Teatre Buffo.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.