laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la reunión
Foto: AyuTavernes/2019
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 07
de marzo de 2019

EL CEIP MAGRANER CONTINUA EL PROJECTE DESPLASTIFICA’T AMB UNA RECOLLIDA DE MICROPLÀSTICS EN LA PLATJA

 

• Els alumnes realitzaran esta acció amb l’objectiu de cuidar el medi ambient i prendre consciència de la problemàtica de la contaminació plàstica dels oceans.
• Els plàstics recollits seran reciclats per una empresa homologada i serviran per a fabricar un element del mobiliari urbà de Tavernes.
• La resta de centres educatius del municipi també estan convidats a participar en esta jornada de conscienciació mediambiental.

El CEIP Magraner, com a membre de la xarxa d’escoles de la UNESCO, porta un temps treballant en el projecte Desplastifica’t, juntament amb l’Associació Xaloc, per a combatre la contaminació plàstica dels oceans. Pròximament, amb la col·laboració de l’Ajuntament, els alumnes del col·legi valler realitzaran una jornada de recollida de microplàstics en la platja de Tavernes com a acció per a cuidar el medi ambient, l’entorn natural i conscienciar els més menuts de la problemàtica dels plàstics en l’ecosistema, especialment en els mars i oceans.

Tots els plàstics recollits durant la jornada seran reciclats per una empresa homologada i serviran posteriorment per a fabricar algun element del mobiliari urbà com puga ser una marquesina o objecte similar. Des del consistori s’ha realitzat una proposta a la resta dels centres educatius del municipi per a què participen també en la recollida de microplàstics, per a què els més menuts puguen aprofitar esta enriquidora iniciativa en la nostra platja al mateix temps que es consciencia i lluita contra la contaminació plàstica.

El passat mes de novembre i dins del mateix projecte Desplastifica’t, els alumnes del CEIP Magraner ja van realitzar diverses accions de conscienciació en la platja de Tavernes com l’alliberament d’una tortuga marina recuperada en el centre ARCA del mar, tallers explicatius sobre el procés del reciclatge plàstic i activitats didàctiques sobre el medi ambient.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.