laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Foto de familia tras la concentración
Foto: Natxo Francés/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 07
de marzo de 2019

MAJOR PRESÈNCIA DE LES DONES EN LLOCS DE RESPONSABILITAT DE L’ADMINISTRACIÓ PÚBLICA PER ACABAR AMB LA DOBLE DISCRIMINACIÓ

 

• L’Associació de Dones al Sector Públic ha convocat a totes les dones que treballen al sector públic arreu de l’estat per donar visibilitat també a les treballadores de l’administració pública i que les seues veus estiguen presents a propòsit del 8 de Març, Dia Internacional de la Dona.

A Gandia s’hi han concentrat a la plaça Major, amb la participació de l’Alcaldessa i la Vicealcaldessa, Diana Morant i Lorena Milvaques, respectivament, i altres regidores de la corporació municipal.

“Les dones en el sector públic també patim discriminació en dos sentits. Discriminació vertical havent de demostrar el doble per a poder estar en llocs de decisió. Discriminació horitzontal, com a conseqüència de la cultura i els estereotips que fa la nostra presència quasi inexistent en determinades àrees com les tecnològiques o les vinculades a les STEM. Tal vegada si hi haguera més dones en llocs de responsabilitat seria possible canviar el model organitzatiu de les administracions públiques.

Aquest nou entorn organitzatiu podrà dibuixar un escenari futur on desapareguen aquestes bretxes horitzontals i verticals. Per a revertir l'estat actual respecte a la presència de les dones en les administracions públiques necessitem reconèixer-nos com a agents actives del nostre propi apoderament”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.