laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: AyuGandia/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 07
de marzo de 2019

LA CONSULTA DEL CENS ELECTORAL PER A LES ELECCIONS GENERALS I AUTONÒMIQUES ES PODRÀ REALITZAR DE L'11 AL 18 DE MARÇ

 

• El Regidor Delegat d'Administració, Modernització i Govern obert, Jose Manuel Prieto, ha comparegut aquest matí davant els mitjans de comunicació per informar del dispositiu informatiu que l'Ajuntament de Gandia posarà en marxa de cara a la celebració de les pròximes eleccions generals i autonòmiques que se celebraran el 28 d'abril.

Des de l'11 al 18 de març, els llistats del cens estaran a l'abast de tots els ciutadans per a la seua consulta, reclamar o modificar, en cas d'error o omissió en el contingut de les dades personals dels ciutadans. En aquesta ocasió, la consulta es podrà realitzar a les oficines del padró, recentment traslladades plaça Tirant i a través del web www.gandia.es.

Tal com ha explicat Prieto, la consulta mitjançant el web i en compliment de la Llei de Protecció de Dades, s'haurà de realitzar posant el número de DNI del titular. La consulta d'indicar el lloc on exercir el dret a vot el pròxim 28 d'abril.

Jose Manuel Prieto va informar que les oficines del Padró obriran ininterrompudament en horari de 08.00 a 20.00 hores de l'11 al 15 de març. El dia 18 de març, l'horari serà de 08.00 a 15.00 hores. La consulta també es podrà realitzar a la planta baixa de l'Ajuntament de l'11 al 18 de març des de les 08.00 a les 20.00 hores. "Com en altres ocasions esperem que les incidències siguen mínimes" va declarar el regidor qui ha recordat que el cens per a la votació va ser tancat el passat 28 de desembre pel que les incorporacions posteriors no constaran.

Durant la compareixença, l'edil també ha informat del procés per exercir el vot per correu. En aquest cas, els interessats hauran d'acudir a l'oficina de Correus del 5 de març al 8 d'abril, presentar el DNI i omplir una sol·licitud. Posteriorment, rebran al seu domicili de 8 al 21 d'abril, un correu certificat amb tota la documentació necessària.

Finalment, hauran d'acudir a l'oficina de Correus de 8 al 24 d'abril on, amb el sobre model oficial remés a la mesa electoral, el certificat d'inscripció en el cens i el vot per poder exercir el seu dret.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.