laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la reunión
Foto: AyuTavernes/2019
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 06
de marzo de 2019

LA DEMARCACIÓ DE CARRETERES APROVARÀ EL PROJECTE DEFINITIU DE MILLORA INTEGRAL DE LA CV-50 AL SEU PAS PER TAVERNES

 

• La Conselleria de Territori ha manifestat al consistori el seu compromís d’aprovar en breu el projecte d’adequació de la travessera de la CV-50 per a millorar la fluïdesa del trànsit, la seguretat viària i la permeabilitat de la carretera.
• Estes actuacions són independents i no afecten en absolut els avanços en el projecte de circumval·lació de la CV-50.

La Generalitat Valenciana ha manifestat el seu ferm compromís d’aprovar un projecte definitiu per a la millora integral de la travessera de la CV-50 al seu pas per Tavernes de la Valldigna amb la finalitat d’acabar amb els problemes de circulació de la carretera. Esta decisió es va acordar després d’una reunió de treball entre els regidors Josep Llàcer i Perfecto Benavent amb el subsecretari de la Conselleria de Territori, Josep Llin, i el Director Territorial de Carreteres, Vicente Serrano.

El compromís de la Demarcació de Carreteres és executar en un període curt de temps les obres en la CV-50 que milloraran les aturades d'autobús i la permeabilitat de la carretera. També s'eliminaran semàfors i s'ampliaran mitjanes per a augmentar la seguretat de veïns i la fluïdesa al trànsit de la carretera, posant solució a unes problemàtiques que arrastra Tavernes des de fa dècades. Estes actuacions són independents i no afecten en absolut els avanços en el projecte de circumval·lació de la CV-50, que ja es troba en la Conselleria de Medi Ambient per al seu estudi d’impacte ambiental.

Així, la Generalitat va transmetre al consistori municipal valler que s’aprovarà d'urgència el projecte de la redona del carrer Portalet i adjacents. L'objectiu de l'obra és la millora de la seguretat d’este encreuament, ja que es tracta d’una zona sensible i molt transitada per ser l’entrada i eixida de l'IES Valldigna i del Polígon del Pla. Estes actuacions complementen l'obra ja executada als carrers Divina Aurora i Barranc.

A més, per a millorar la seguretat viària i ciutadana a l’hora de creuar la carretera CV-50 s'instal·laran tres passos de vianants a l'alçada dels carrers Alfàndech, de l'1 i el 2 i del carrer Cristobal Almela. I a la reunió també es va poder confirmar que des de la Generalitat es donarà solució a les obres de millora en l’entrada a Tavernes per la zona est i a l'accés al carrer Major i al carrer Ràfol des de la carretera.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.