laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Personas sin techo
Foto: Pixabay/2019
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia
05 de marzo de 2019

L’AJUNTAMENT COL·LABORA AMB LA ONGD VIVIENDAS PARA LOS SIN TECHO

 

• En el ple ordinari celebrat ahir es va aprovar una modificació de crèdit per a firmar un conveni de col·laboració que permetrà comprar mosquiteres per a lluitar contra la malària a Pikine (Senegal), gràcies a la recaptació de l’obra de teatre solidària L’últim viatge a Treblinka.
• Es va aprovar també una modificació de crèdit de 14.000 euros que permetrà completar la inversió i executar les obres de remodelació del trinquet municipal, amb una inversió total de 71.000 euros.

En la sessió ordinària en ple del mes de març celebrada ahir de vesprada en l’ajuntament, es va aprovar per unanimitat la proposta de modificació de crèdit per a firmar un conveni que permeta atendre des del consistori una part de les necessitats de la ONG de desenvolupament Viviendas para los sin techo, amb la finalitat de col·laborar amb el projecte de reforçar les estratègies de prevenció en la lluita contra la malària a Guinaw Rails Nord, un dels setze districtes de Pikine (Senegal), a través de la compra de mosquiteres per a llits que beneficiaran unes 500 famílies.

La modificació de crèdit en el pressupost del 2019 ascendeix a un total de 1.165 euros en la partida d’altres ajudes socials, a conseqüència de la recaptació de l’obra de teatre solidària L’últim viatge a Treblinka, celebrada el passat 17 de febrer a la Casa de la Cultura i que va tindre una gran acceptació entre els veïns de Tavernes. Esta col·laboració de l’Ajuntament amb la ONGD Viviendas para los sin techo referma el compromís solidari del consistori i de la població vallera amb els més necessitats.

D’altra banda, ahir també va quedar aprovada la modificació de crèdit, amb un total de 14.000 euros, per a dur a terme la remodelació del trinquet municipal del poliesportiu, que tindrà un cost final de 71.000 euros. La Diputació de València va otorgar al consistori valler una subvenció de 57.000 euros per a executar les obres necessàries en el trinquet, i esta modificació de crèdit permetrà a l’Ajuntament completar la inversió i dotar esta instal·lació esportiva de totes les necessitats.

Gràcies al superàvit de 4 milions resultant de la liquidació del pressupost del passat any i la reducció del deute en més de 22 milions des del 2011, l’Ajuntament pot fer front a inversions d’este tipus per a millorar les infraestructures de Tavernes i recolzar esports minoritaris, però amb molta història, com la pilota valenciana.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.