valenciadiario.com / valenciadiario.es

Diario digital Progresista / Ecologista / Solidario / Defensa del trabajador / Defensa del consumidor / Defensa de los animales


Fampa-València amb la Vaga Feminista del 8M
Foto: FAMPA-València/2019

Fuente: FAMPA-València
Valencia 05
de marzo de 2019

FAMPA-VALÈNCIA AMB LA VAGA FEMINISTA DEL 8M

 

• La federació d’AMPA de l’escola pública crida a les seues AMPA a donar suport a la vaga convocada pel moviment feminista i a unir-se a la reivindicació per la igualtat real.

Per tal de visibilitzar el treball de les dones i reivindicar la igualtat real, FAMPA-València anima a les seues AMPA, davant la pròxima celebració del Dia Internacional de la Dona, 8M, a secundar la vaga convocada pel moviment feminista i participar així en tots els actes que es convoquen en tots els municipis i ciutats.

Amb els lemes “Per una educació coeducativa”, “Per una educació en igualtat” (s’adjunten cartells), la federació d’AMPA dona suport a una vaga global, de cures, de consum, educativa, laboral, demanant a les administracions públiques que doten de recursos per promoure l’equitat de gènere i avançar cap a una societat igualitària entre homes i dones. També demanem a tots els agents educatius que aborden més la igualtat de gènere a les aules per tal de fer una societat millor, l’educació ha de ser la base de la igualtat.

“FAMPA-València exigeix un canvi real on es tracte de manera igualitària a les dones, perquè són elles les que continúen ocupant-se de les cures i les tasques de la llar, perquè els sostres de vidre no les deixen ascendir en la seua vida professional i perquè continúen essent assassinades, per tant condemnem fèrmament la violència contra elles”, subratlla, Màrius Fullana, president de FAMPA-València.

Per això convoquem a la reivindicació, visibilització i conscienciació a les nostres escoles, assumint les accions proposades per l’Assamblea 8M de València com ara l’esmorzar violeta del dia 7 i convoquem a secundar la vaga i unir-se a les mobilitzacions feministes el mateix dia 8 per la vesprada.

 

• © valenciadiario.com © valenciadiario.es - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de valenciadiario.com, o de valenciadiario.es.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.