laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Foto de familia tras la presentación
Foto: AyuGandia/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 04
de marzo de 2019

LA POLICIA LOCAL DE GANDIA INCORPORA 14 NOUS AGENTS

 

• Es tracta d’una primera tanda, ja que va a fer-se una oferta d’ocupació pública de 47 policies més.
• Això farà que el Cos de Policia Local siga cada vegada més nombrós, jove, millor format per estar més pròxim al carrer i fer de Gandia una ciutat més segura.

L’Alcaldessa de Gandia, Diana Morant, acompanyada de la regidora de Seguretat Ciutadana, Àngels Pérez, i els portaveus dels grups municipals, ha presentat aquest matí 14 nous agents de la Policia Local que estaran treballant en temes de mobilitat, seguretat i en diferents ocupacions o competències de la Policia Local de Gandia.

Moltes de les cares són conegudes perquè havien desenvolupat ja tasques com a agents a la nostra ciutat en comissió de servei, procedents d’altres administracions. “La ciutat de Gandia està compromesa amb la qualitat de vida, també pel que fa a la policia de proximitat, la que coneix la ciutadania, la que treballa en els barris, ajuda a les famílies a tindre una segona oportunitat, etc... I sempre és motiu d’alegria que aquests agents aposten per vindre a treballar a la nostra ciutat”. Morant també ha destacat que la ciutat té cada vegada un cos més jove, més preparat en les seues competències i en altres que no ho són, com ara la sanitat. I és que són molts els casos en els quals la intervenció de la Policia Local ha estat vital per a salvar vides: incendis, accidents, etc...

Aquesta és només la primera tanda, ja que s’ha anunciat que es farà una oferta d’ocupació pública de 47 agents, més. “En aquesta legislatura hem fet una revolució en millorar i ampliar els recursos humans de la Policia Local, que des de feia anys no es produïa. Això farà que la nostra policia siga més jove, preparada, estiga més en el carrer i, per tant, que la ciutat siga cada vegada més segura”, una de les principals preocupacions de veïnat i dels factors que té en compte el turisme per a visitar Gandia.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.