laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Antonio Vercher Noguera
Foto: AyuTavernes/2019
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia
04 de marzo de 2019

ANTONIO VERCHER NOGUERA SERÀ HUI NOMENAT FILL PREDILECTE DE TAVERNES

 

• El fiscal valler rebrà este reconeixement durant el ple d’esta vesprada pels seus mèrits professionals i l’estima que ha mostrat pel seu poble.

El fiscal valler Antonio Vercher Noguera serà nomenat fill predilecte de Tavernes de la Valldigna durant el ple que es celebrarà esta vesprada a partir de les 20 hores al consistori. L’Ajuntament, en nom de la ciutat, reconeix així la destacada trajectòria de l’actual fiscal de sala del Tribunal Suprem i coordinador de la Fiscalia de Medi Ambient i Urbanisme, que, a més, té l’honor de ser el vicepresident del Consell Consultiu de Fiscals Europeus.

Esta proposta, impulsada per l’Alcaldia, va ser aprovada per unanimitat en el ple del mes de juny i hui es realitzarà l’acte oficial del nomenament d’Antonio Vercher Noguera com a fill predilecte de Tavernes pels seus mèrits professionals. És doctor en Dret per la Universitat de Cambridge i un Máster en Dret per la Universitat de Harvard, ha estat lletrat del Tribunal de Justícia de la Comissió Europea, a més de professor de diferents másters universitaris.

És considerat per molts juristes com el pare del dret penal ambiental a l’Estat espanyol, i la seua tasca professional ha traspassat fronteres per ser una referència jurídica en matèries com la corrupció, l’urbanisme i el medi ambient.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.