laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


PSPV-PSOE (Oliva)
Fuente: PSPV-PSOE (Oliva)
Valencia 04
de marzo de 2019

EL GRUP SOCIALISTA MUNICIPAL INSTA AL GOVERN LOCAL A COMPLIR AMB L’ACORD DE INCREMENTAR LES BONIFICACIONS PER A LES PLUSVÀLUES

 

• La portaveu Ana Morell, recordava a la sessió plenària del 28 de febrer, que el passat octubre, el plenari, va aprovar una proposta del grup socialista, per a incrementar la bonificació del 25% al 95% per a les plusvàlues (per herència) a aquells veïns i veïnes d'Oliva amb rendes més baixes.

El sistema de bonificacions s'establix basant-se en l'IPREM per unitat familiar, s'aplicarà un 25 % de descompte per a aquelles rendes que superen el 200% de l'IPREM per unitat familiar, 40% de bonificació en el cas que siga igual al 200% , bonificació del 60 % per al 100 % de l'IPREM i segons els trams fins a un 95% de bonificació per a aquelles persones que tinguen uns ingressos iguals o inferiors al 40 % de l'IPREM. Així mateix es beneficiaran de majors bonificacions les famílies més nombroses, ja que els trams de renda aniran en funció dels membres de la unitat familiar, les víctimes de violència de gènere i les persones amb un certificat de diversitat funcional igual o superior al 33%.

Per als socialistes d'oliva suposa un pas cap avant l'aprovació d'esta proposta. És una iniciativa que impulsa un sistema tributari més just perquè considerem que des de l'administració no es poden exigir esforços a qui es troba en una situació més difícil i hem de facilitar en tot el possible que el sistema de tributs siga un element de solidaritat que és la base de l'Estat de Benestar i no un element de descompensació. Més encara, després de tindre “sobrants” econòmics del 2018 de més de 5.000.000 d’euros.

Demanem al Govern local més agilitat. Ja han passat més de quatre mesos i aquesta iniciativa no ha entrat en vigor. El que no podem permetre és acordar iniciatives positives per als ciutadans i que aquestes queden en un calaix. Hem de complir amb la nostra paraula i donar compliment a l’acord adoptat. Assenyalava Ana Morell.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.