laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la jornada
Foto: AyuGandia/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 21
de febrero de 2019

XARRADA SOBRE GESTIÓ RESPONSABLE DEL TERRITORI

 

• Xavi Ródenas, regidor de Gestió Responsable del Territori va impartir dilluns passat una xarrada a l´alumnat del curs d´Interpretació i educació ambiental (Nivell 3) del centre de formació GVA Labora de Gandia, sobre les activitats i projectes que des de la seua àrea s´estan duent a terme en el municipi de Gandia:

- L´aposta per un turisme sostenible i de qualitat, el programa "Platja Natura", que ha sigut un èxit total.

- La rehabilitació dels Refugis de la Guerra com a espais d'interpretació de la Memòria Democràtica (per on han passat ja més de 6.000 visitants).

- La creació de la XiveGa. Xarxa d'Infraestructures Verdes de Gandia, en l'agenda de la qual existeixen més de 60 activitats programades. La redacció d´un Catàleg de les Alqueries.

- El treball de recuperació de les cinc rutes de Sendes Urbanes que estan realitzant des del Taller d'Ocupació Sendes Urbanes Gandia Labota- UrbaLab Gandia.

- Així com la rehabilitació del Castell de Bairén (BIC) i el seu entorn natural.

- La regeneració de Marxuquera Verda.

- La xarxa de miradors i l´Anelal Verda de Gandia, l´espai i entorn natural del Riu Serpis o l´estrategia de protecció i recuperació de les dunes a la Platja de l'Auir, són algunes de les activitats que estan desenvolupant-se des de la seua àrea.

- "Un model de territori responsabe i sostenible no genera tanta riquesa, peró sí treball més estable i de qualitat... L´educació i la conservació del Medi Ambient genera ocupació verda i economia circular en benefici de tothom i del nostre patrimoni natural i cultural".

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.