laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Alex Oltra/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 20
de febrero de 2019

#8MARÇGANDIA: “LA REVOLUCIÓ SERÀ FEMINISTA O NO SERÀ”

 

• L’àrea d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives, amb la col·laboració del Consell Municipal de la Dona i entitats feministes de la ciutat, presenta una extensa programació, per a tots els públics i edats, per a commemorar el Dia Internacional de la Dona: exposicions, cinema, tallers, presentacions de llibres, homenatges, taules redones, teatre, art urbà, etc...

• El 8 de març no hi haurà cap acte programat, perquè l’Ajuntament s’adhereix als actes de la Vaga internacional de dones, que a la nostra ciutat organitza la Xarxa Feminista de la Safor i altres col·lectius.

• III Homenatge a 3 dones significatives de Gandia: Rosa Genís (fundadora de l'Associació de Malalts d'Alzheimer), Miriam Pérez (mestressa i activista social), Carmen Teresa (religiosa d'Abat Solà vinculada a la defensa dels interessos socials). Dijous 7 de març, a les 19.30 h, a la Casa de la Marquesa.

La vicealcaldessa i regidora d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives, Lorena Milvaques, acompanyada de la cap tècnica i l’Agent d’Igualtat del departament, Roser Pérez i Esther Vidal, respectivament, han presentat aquest matí les activitats programades per a commemorar el 8 de març, Dia Internacional de la Dona, enguany sota el lema: “La revolució serà feminista o no serà”.

Una extensa programació, per a tots els públics i edats, que es va iniciar ja el 16 de febrer passat i que finalitza el 31 de març, coincidint amb la XII Edició de la Cursa de la Dona de Gandia: exposicions, cinema, tallers, presentacions de llibre, homenatges, taules redones, teatre, art urbà, etc...

“Hem preparat aquesta extensa programació amb molta il·lusió des del departament d’Igualtat, amb la col·laboració de les entitats que formen part del Consell Municipal de la Dona i altres col·lectius feministes de la ciutat. Enguany també hi ha una activitat proposada i protagonitzada pel Consell de la Infància, de recent creació. I és que volem traure al carrer la visibilitat i la lluita per la igualtat real entre homes i dones. Involucrar-hi tota la societat”, ha explicat Milvaques, qui ha anunciat que, a l’igual que l’any passat, el 8 de març no hi haurà cap activitat oficial programada. “Perquè ens sumem de nou a la Vaga internacional de dones. L’equip del nostre departament, format per dones en la seua totalitat, no hi treballarà eixe dia. També he traslladat la petició a la resta de treballadores de l’administració local. Volem demostrar que sense nosaltres el món s’atura, no hi ha revolució. Necessitem també el suport dels homes, perquè la lluita és de totes i tots. I els animem a participar de les activitats que a Gandia ha programat la Xarxa Feminista de la Safor i altres entitats eixe dia”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.