laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Oliva
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 20
de febrero de 2019

L’ENTITAT PÚBLICA EPSAR LICITA MILLORES EN LA DEPURADORA DE LA ZONA DE SAN FERNANDO D’OLIVA PER 184.000 EUROS

 

• Es tracta de la inversió més important del conjunt d’actuacions a què es va comprometre el gerent de l’EPSAR amb l’alcalde, l’estiu passat.

L’Entitat Pública de Sanejament d’Aigües Residuals de la Generalitat Valenciana (EPSAR) com a òrgan encarregat de la gestió de l’Estació de Depuració (EDAR) de San Fernando, i de les estacions de depuració d’Oliva Nova, ve executant des de l’estiu de 2018 diverses millores per minimitzar l'impacte ambiental de l'EDAR San Fernando i Oliva Nova, i optimitzar així el seu funcionament.

A les millores dutes a terme en les estacions de depuració d'Oliva Nova amb noves arquetes de repartiment, retirada de residus i fangs, millores en els reactor biològics, etc. s'ha sumat recentment l'adequació del mur exterior de l'EDAR San Fernando per reduir el seu impacte paisatgístic.

Però, sense dubte, la inversió més important i més necessària serà la renovació dels equips d’aeració perifèrics per aquesta estació depuradora, que milloraran substancialment el seu funcionament i reduiran el soroll, per tal d’establir-lo dintre dels límits legals. Esta inversió es va licitar el passat 14 de desembre de 2018 per un import de 184.106,72 €, i ha acabat el termini per a la presentació de les ofertes el 4 de febrer de 2019.

D'esta manera, l'adjudicació i formalització del contracte s'ha previst per a finals de març d'enguany, amb la qual cosa per a l'estiu ja podran estar executades aquestes actuacions tan necessàries.

Al llarg dels últims mesos, l’alcalde d’Oliva i la regidora del Cicle Integral de l’Aigua, han mantingut converses amb el gerent de l’EPSAR per tal de fer el seguiment de les actuacions previstes, a les quals es va comprometre el mateix gerent de l'EPSAR, en visitar les instal•lacions, a principis de setembre de 2018.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.