laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la reunión del Consell d'Esports
Foto: Alex Oltra/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 20
de febrero de 2019

EL CONSELL D'ESPORTS APROVA LES AJUDES A CLUBS ESPORTIUS PER 2019

 

• L'Ajuntament de Gandia va acollir ahir una nova reunió del Consell d'Esports. L'òrgan on estan representats membres del govern municipal i l'oposició, tècnics municipals, a més de representants dels clubs esportius de la ciutat.

En primer lloc, la regidora delegada d'Esports, Lydia Morant va informar els participants de l'estat dels treballs que es posaran en marxa en matèria esportiva gràcies al Pla SOM de la Diputació de València amb una inversió propera als 250.000 €.

Posteriorment, es va informar sobre l'estat dels preparatius de la Gala de l'Esport i el nou contracte de manteniment d'instal·lacions esportives que es posarà en marxa un cop finalitze l'actual, per tal de millorar el servei als usuaris de les instal·lacions esportives municipals.

Finalment, els membres del Consell van aprovar per unanimitat la proposta per assignar les subvencions i ajudes a entitats i clubs esportius d'acord amb criteris objectius ja aprovats a l'inici de la present legislatura.

"Mantenim els criteris d'aportar subvencions que permeten el foment de l'esport base, la inclusió de la dona en l'àmbit esportiu i el suport als esports minoritaris" va declarar Lydia Morant, que ha afirmat que el pagament de les ajudes d'aquest any es realitzarà durant el mes de març perquè els clubs puguen planificar i desenvolupar les seues activitats amb plenes garanties. 

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.