laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Iniciadas las obras del Hotel Caleia Gandia SPA
Foto: Alex Oltra/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 20
de febrero de 2019

INICI OBRES HOTEL CALEIA GANDIA SPA

 

• Aquesta setmana han començat les obres de l'Hotel Caleia Gandia SPA, un hotel de quatre estrelles superior que es construirà a la platja de Gandia i que serà gestionat per la companyia Senator.

La nova infraestructura hotelera comptarà amb 200 habitacions distribuïdes en 10 plantes, de les quals 30 seran suites. L'hotel tindrà 13 altures, serà edificat amb els màxims requisits en l'àmbit energètic i mediambiental; i tindrà un disseny modern.

Els treballs es desenvoluparan sobre una superfície de 8.000 metres quadrats. D'aquesta xifra, 2.500 metres quadrats són per a ús hoteler; i 5.000 metres quadrats per a habitatges. A més, l'empresa cedeix a la ciutat un espai dotacional de 300 metres quadrats, per crear una zona verda de caràcter públic.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.