laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Més Gandia
Fuente: Grupo Municipal Més Gandia del Ayuntamiento de Gandia
Valencia 19
de febrero de 2019

MÉS GANDIA LAMENTA LA DESAPARICIÓ DEL MURAL “ENS VOLEM VIVES” DE LA XARXA FEMINISTA DE LA SAFOR

 

• El Grup Municipal de Més Gandia, que dirigeix la regidoria d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives de l'Ajuntament de Gandia, assegura que desconeix l’actuació que des del departament d’Urbanisme s’hi està realitzant al Jardí de la Casa de la Marquesa i que ha provocat l’enderrocament del mur amb la pintura “Ens volem vives”.

I és per això, que lamenta que no s’haja comunicat, ni a Igualtat, que és qui va facilitar i tramitar els permisos en el seu dia, ni a la Xarxa Feminista, autora del mateix. En aquest sentit, han demanat les explicacions pertinents al departament d’Urbanisme i han arrancat el compromís que, només siga possible, s'habilite un altre mur consensuat amb les autores.

Pel que fa a la pintura mural que s’està realitzant aquests dies a la paret lateral de l’Ies Ausiàs March, des de Més Gandia s’assegura que res té a veure amb les activitats de la Xarxa feminista, ja que s’emmarca dins els actes del 8 de Març, que organitza l’àrea d’Igualtat en col·laboració amb el projecte Serpis Urban Art Project, dels departaments dels companys Nahuel González i Xavi Ródenas, que dedica cada intervenció a una temàtica social i posa en valor l’art urbà com a forma d’expressió artística i reivindicativa, un dels programes que enorgulleix la gestió de Més Gandia aquesta legislatura.

Finalment, des de Més Gandia recorden que des de l’inici de la legislatura l’àrea d’Igualtat ha col·laborat d’una forma activa amb la Xarxa Feminista, com no podia ser d’altra manera. Prova d’això, és la implicació del departament que dirigeix Lorena Milvaques en la creació de l’espai de cures, a les instal·lacions de l’Urbalab, també amb la col·laboració de la companya i regidora de Polítiques Econòmiques i Innovació, Alícia Izquierdo.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.