laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento del sorteo
Foto: Alex Oltra/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 18
de febrero de 2019

ADJUDICADES LES 75 PLACES D'APARCAMENT AL PÀRQUING DE L'ESCOLETA DE COREA

 

• El Saló de plenaris de l'Ajuntament de Gandia ha acollit aquest matí el sorteig de les places d'estacionament que s'han posat a disposició dels veïns de la barriada al pàrquing que es troba baix de l'Escoleta Municipal del Districte de Corea.

Al sorteig d'adjudicació es van presentar més sol·licituds que les 75 places disponibles però finalment, a causa de sis persones que no han acudit al sorteig, la llista d'espera s'ha reduït a només dues persones.

El president de la Junta de Districte de Corea, Jose Manuel Prieto, ha valorat positivament la iniciativa. "Ja tenim les noves places d'estacionament públic al barri a un preu molt competitiu. Hem comptat amb una altíssima participació dels veïns de la zona, el que denota l'èxit de la iniciativa".

Finalment, Prieto ha recordat que queden pendents d'adjudicar les quatre places reservades per a persones amb algun tipus de discapacitat que fins al moment no han estat sol·licitades.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.