laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador recortado
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 18
de febrero de 2019

OLIVA ACULL EL 8 DE MARÇ LA GRAN FESTA FALLES I QUINTADES 2019 AMB LA MACRODISCOMÒBIL “BACARRÁ ON TOUR”

 

• Organitzada per les Regidories de Festes i Joventut, la Festa s’ha concebut com un inici obert de la celebració fallera en el qual els joves siguen els protagonistes.

Les Regidories de Festes i Joventut de l’Ajuntament d’Oliva han organitzat per al divendres 8 de març la Festa Falles i Quintades Oliva 2019. Es tracta d’un gran espectable obert a tots, però especialment adreçat als nostres joves, que done inici a la celebració de les falles d’Oliva.

La reconeguda macrodiscomòbil “Bacarrá on Tour” s’encarregarà d’animar la festa, que tindrà lloc a partir de les 12 de la nit al parc de l’Estació.

La festa ha comptat amb la col·laboració de la Federació de Falles d’Oliva i de la “Quinta 1- L’essència del futur”, la quinta olivera dels joves nascuts en el 2001, que enguany fan els 18 anys (sabeu que cada quinta decidirà el seu any la frase i el logotip que els indentificarà).

Així ho han explicat este matí en la presentació de la Festa els seus responsables, els regidors de Festes i Joventut, Pepe Salazar i Àlex Salort respectivament, acompanyats pel president de la Federació de les Falles d’Oliva, Vicente Pérez, i Nacho Pastor, representant de les Quintades d’Oliva.

Segons ha explicat el Regidor de Festes, Pepe Salazar, “es tracta de programar les activitats que la gent ens demana: festes obertes a tota la ciutadania, activitats que puguen disfrutar els nostres joves sense necessitat d’eixir del seu poble, amb la tranquil·litat i satisfacció que això suposa per a ells i les famílies, i és el que estem fent. A més tenim l’experiència de les últimes edicions de la Fira i Festes i també de la Nit de Cap d’Any, i hem demostrat que Oliva és capaç d’organitzar grans festes d’estes característiques. Jo només espere que tot el món ho disfrute i que siga no una celebració única sinó la primera edició de la Festa Falles i Quintades d’Oliva.”

Per al Regidor de Joventut, Àlex Salort, “la festa suposa consolidar les sinergias entre les falles i les quintades, i també la promoció de les quintades i la seua participació en les festes d’Oliva. Creiem que els joves poden enriquir les festes, per això considerem fonamental fer-los partícips de les celebracions oliveres.”


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.