laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Nuevas motos eléctricas
Foto: AyuBellreguard/2019
Fuente: Ayuntamiento de Bellreguard
Valencia 15
de febrero de 2019

LA POLICIA LOCAL DE BELLREGUARD INCORPORA DOS NOVES MOTOS ELÈCTRIQUES

 

• L’Ajuntament dóna una passa més en la modernització de la flota de vehicles, apostant per models d’estalvi energètic i respecte al medi ambient.

La Policia Local de Bellreguard ha incorporat hui dos motocicletes elèctriques, amb les quals no només modernitza la seua flota de vehicles sinó que ho fa, a més, reduint l’emissió de gasos contaminants a l’atmosfera.

L’adquisició de les motocicletes suposa una inversió de 14.998 euros més IVA, dels quals 8.000 euros són aportats per l’Àrea de Medi Ambient de la Diputació de València i la resta són assumits per l’Ajuntament de Bellreguard amb recursos propis.

Les dos motocicletes elèctriques ubstitueixen a altres dos de combustió amb més de deu anys d’antiguitat, que han estat retirades. Amb això, explica l’alcalde, Àlex Ruiz, “Bellreguard dóna una passa més quant a mesures d’estalvi energètic i respecte al medi ambient, al mateix temps que actualitzem els recursos materials de la Policia Local”.

Cal recordar que recentment el cós municipal de Policia va incorporar també va incorporar un cotxe híbrid tipus SUV, que ha suposat una inversió de 28.925,62 euros (més IVA) i que s’ha pogut adquirir gràcies a una subvenció del 100% del Pla d’Inversions Financerament Sostenibles de la Diputació de València.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.