laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


PSPV-PSOE (Oliva)
Fuente: PSPV-PSOE (Oliva)
Valencia 13
de febrero de 2019

VALORACIÓ DE L'AGRUPACIÓ SOCIALISTA D'OLIVA AL NO ALS PRESSUPOSTOS

 

• Des de l'Agrupació Socialista d'Oliva, encapçalada per la Secretaria General, Ana Morell, ens mostrem decepcionats amb la no aprovació dels pressupostos generals per la «pinza» entre PP, C'S i els partits independentistes, que no han tingut en consideració de les necessitats dels ciutadans i ciutadanes, si no el seu àmbit ranci partidista.

Com a ciutadans del territori espanyol, ens mostrem contrariats, per la pérdua de l'oportunitat d'aprovar els pressupostos més socials, amb una aposta ferma per les dones, per la igualtat, per les beques, per la llei de violència de gènere, per la igualtat d'oportunitats, per la pujada del salari mínim interprofessional,...un pressupost per a tots i totes.

Com a valencians, ens mostrem decebuts, perquè aquest pressupostos encaraven el deute històric amb el terriotri valencià amb un finançament de 1.000 milions d'euros, que ajudarien a la nostra Comunitat a millorar el seu espai.

I com a olivers, ens indigna aquesta no aprovació, perquè entre d'altres motius, la línia sud que enllaça a l'autopista, que tant necessària és per als nostres ciutadans i per al teixit econòmic d'Oliva, i que tant ha costat que apareixera en un pressupost estatal, en aquest cas amb 28 milions d'euros, i que per motius prtidistes rancis, no podrà ser una realitat.

«Ens trobem decebuts i indignats. Així no es fa política. S'ha pensat en benefici ranci electoralista, i no en les necessitats dels ciutadans. La ciutadadania ha de tindre en compte la realitat política que s'ha plantejat en aquest debat de pressupostos. Des de l'Agrupació Socialista d'Oliva seguirem barallant per allò que és just i digne per als nostres ciutadans. Hem perdut una oportunitat històrica» finalitza Ana Morell.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.