laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la cena de hermandad
Foto: BLOC-Compromís/2019
Fuente: Bloc–Compromís Tavernes
Valencia 11
de febrero de 2019

JORDI JUAN TRANSMET EL SEU DESIG DE CONTINUAR COM A ALCALDE DE TAVERNES LA PRÒXIMA LEGISLATURA

 

• Bloc-Compromís Tavernes celebrà el passat divendres un sopar de germanor que reuní a 384 persones.
• Dit acte suposa el tret d’eixida de la pre-campanya de les municipals de 2019.

Compromís va proclamar Jordi Joan com a candidat a l’alcaldia de Tavernes en un sopar de germanor on acudiren 384 persones. La proclamació de Jordi Joan com a candidat va estar recolzat pel president del Bloc i de les Corts, Enric Morera, pel diputat en el Congrés Joan Baldoví, el senador Jordi Navarrete, la secretaria general del Bloc, Àgueda Mico, la vicepresidenta de la Diputació Maria Josep Amigó, diputades, diputats i diversos alcaldes de la comarca.

El candidat Jordi Joan, que aspira a la seua reelecció per Compromís, va iniciar el seu parlament fent un balanç en el temps sobre l’economia local, sobre quin Ajuntament va trobar on recordava que l’any 2011 es va trobar amb un deute total de 27 milions, un deute que ofegava un Ajuntament que estava en la bancarrota i que ha estat una llosa en la gestió durant 6 anys. De tota manera assenyalava que, enguany, quan acabe el 2019 el deute estarà en 7 milions.

Al respecte d’eixes xifres assenyalava i remarcava que durant molt de temps la capacitat d’inversió de Tavernes va ser 0 (zero) euros, però la bona gestió feta per Compromís ha aconseguit que ara mateix, a més de la rebaixa de 20 milions totals en el deute, hi haja inversions en marxa per valor de 5 milions.

Jordi Joan va fer una crida a la il·lusió, a considerar Tavernes com una ciutat digna, on viure tots i poder desenvolupar cadascú el seu projecte de vida. I per això indicava que una de les prioritats del govern de Compromís ha estat treballar per l’ocupació, on Tavernes ha estat líder en plans d’ocupació amb 4’7 milions destinats a 37 programes, que ha fet que 626 persones hagen tingut contractes de treball en l’administració i moltes en tinguen ara en el sector privat.

Fa esmentar i valorar igualment el treball desenvolupat per Compromís en els polígons industrials, com a projectes de futur i per a les futures generacions: “Treballem en projectes on hem avançat molt, però no es veuen resultats, com la piscina coberta, el col·lector, la nova depuradora que són serveis perquè Tavernes es desenvolupe en el futur, però sobre tot és important el treball fet en el polígon el Golfo, el Teularet i el Pla, per atraure empreses que donen més treball”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.